WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #1 Mousepad almayı düşünüyorum. Sizce en iyi büyüklük ne? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
E EgeBatur Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 254 Çözümler 2 16 Haziran 2020 #2 WoLeRm dedi: Mousepad almayı düşünüyorum. Sizce en iyi büyüklük ne? Genişletmek için tıkla... Klavyeyi de üstüne koyup koymamak istediğine göre değişir ya da fareyi nasıl kullandığına göre. WoLeRm dedi: Mousepad almayı düşünüyorum. Sizce en iyi büyüklük ne? Genişletmek için tıkla... Ben bilekten kullandığım için 70x30 bir mousepad aldım ve üstüne klavyemi dahi koyabiliyorum kişiden kişiye değişir.
WoLeRm dedi: Mousepad almayı düşünüyorum. Sizce en iyi büyüklük ne? Genişletmek için tıkla... Klavyeyi de üstüne koyup koymamak istediğine göre değişir ya da fareyi nasıl kullandığına göre. WoLeRm dedi: Mousepad almayı düşünüyorum. Sizce en iyi büyüklük ne? Genişletmek için tıkla... Ben bilekten kullandığım için 70x30 bir mousepad aldım ve üstüne klavyemi dahi koyabiliyorum kişiden kişiye değişir.