C Casperxyz Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 134 7 Ağustos 2019 #1 SteelSeries QCK Gaming mousepad alacağım fakat bir kaç yerde (sadece SteelSeries için değil) yorumlarda kokma sorunu olduğunu yazmışlar. Bu mousepadlardeki kokma olayı nedir?
SteelSeries QCK Gaming mousepad alacağım fakat bir kaç yerde (sadece SteelSeries için değil) yorumlarda kokma sorunu olduğunu yazmışlar. Bu mousepadlardeki kokma olayı nedir?
2 261538 Gigapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Ağustos 2019 #2 Bir sürü mausepad kullandım hiç birinde yaşamadım öyle birşey. SteelSeries QcK Heavy kullanıyorum 1.5 senedir daha kokma olayına rastlamadım.
Bir sürü mausepad kullandım hiç birinde yaşamadım öyle birşey. SteelSeries QcK Heavy kullanıyorum 1.5 senedir daha kokma olayına rastlamadım.
C Casperxyz Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 134 7 Ağustos 2019 #3 261538 dedi: Bir sürü mausepad kullandım hiç birinde yaşamadım öyle birşey. SteelSeries QcK Heavy kullanıyorum 1.5 senedir daha kokma olayına rastlamadım. Genişletmek için tıkla... zaten ilk geldiğinde kokuyormus 2-3 güne geçiyormuş. Nedenini bilen vardır diye sordum
261538 dedi: Bir sürü mausepad kullandım hiç birinde yaşamadım öyle birşey. SteelSeries QcK Heavy kullanıyorum 1.5 senedir daha kokma olayına rastlamadım. Genişletmek için tıkla... zaten ilk geldiğinde kokuyormus 2-3 güne geçiyormuş. Nedenini bilen vardır diye sordum
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #4 Casperxyz dedi: zaten ilk geldiğinde kokuyormus 2-3 güne geçiyormuş. Nedenini bilen vardır diye sordum Genişletmek için tıkla... Kötü bir koku değildir, yeninin kokusu baş tacıdır.
Casperxyz dedi: zaten ilk geldiğinde kokuyormus 2-3 güne geçiyormuş. Nedenini bilen vardır diye sordum Genişletmek için tıkla... Kötü bir koku değildir, yeninin kokusu baş tacıdır.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 11 Ağustos 2019 #5 nedeni plastik ya da kauçuk kokusu