C cugi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #1 Merhabalar öncelikle. Monster'in PUSAT V2 Mousepad'ini kullanıyorum. Kullanırken bileğim dışarıda kalıyor ve uzun kullanım sonucu geceleri bileğimde ağrı çekiyorum. Bunu önlemek için herhangi bir tavsiyeniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2017
Merhabalar öncelikle. Monster'in PUSAT V2 Mousepad'ini kullanıyorum. Kullanırken bileğim dışarıda kalıyor ve uzun kullanım sonucu geceleri bileğimde ağrı çekiyorum. Bunu önlemek için herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Rüzgar Türkoğlu Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 220 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2017 #2 Large bir mousepad alabilirsiniz, veyahut mouse'unuzu ileride tutun. Dpi'ı yükseltin.
C cugi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #3 Rüzgar Türkoğlu dedi: Large bir mousepad alabilirsiniz, veyahut mouse'unuzu ileride tutun. Dpi'ı yükseltin. Genişletmek için tıkla... DPI neden ?
Rüzgar Türkoğlu dedi: Large bir mousepad alabilirsiniz, veyahut mouse'unuzu ileride tutun. Dpi'ı yükseltin. Genişletmek için tıkla... DPI neden ?
Rüzgar Türkoğlu Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 220 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2017 #4 cugi dedi: DPI neden ? Genişletmek için tıkla... Mouse'u daha az haraket ettirir.
Andaç Liman Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 161 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Designer 2 Mayıs 2017 #5 Mouse ve klavyeler için yumuşak bilek destekleri var onlardan da bakabilirsiniz.