LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #11 belirsizz dedi: Fiyatı az olsun güzel olsun diyorsan klasseyi az daha çıkarım da daha iyi olsun dersen spirit i al. Genişletmek için tıkla... Fiyatı önemli değil kaliteli güzel olsun yeterli. Aradığım kriterler çok bir şey değil galiba hızlı ve kontrollü olmalı sadece.
belirsizz dedi: Fiyatı az olsun güzel olsun diyorsan klasseyi az daha çıkarım da daha iyi olsun dersen spirit i al. Genişletmek için tıkla... Fiyatı önemli değil kaliteli güzel olsun yeterli. Aradığım kriterler çok bir şey değil galiba hızlı ve kontrollü olmalı sadece.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #12 LeYoR dedi: Fiyatı önemli değil kaliteli güzel olsun yeterli. Aradığım kriterler çok bir şey değil galiba hızlı ve kontrollü olmalı sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman hybrid alın dediğim gibi klasse veya spirit alırsınız ama klasse ile günlük 10 saat FPS oynayacaksanız ve düşük sens seniz çabuk yıpranır.
LeYoR dedi: Fiyatı önemli değil kaliteli güzel olsun yeterli. Aradığım kriterler çok bir şey değil galiba hızlı ve kontrollü olmalı sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman hybrid alın dediğim gibi klasse veya spirit alırsınız ama klasse ile günlük 10 saat FPS oynayacaksanız ve düşük sens seniz çabuk yıpranır.
LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #13 belirsizz dedi: O zaman hybrid alın dediğim gibi klasse veya spirit alırsınız ama klasse ile günlük 10 saat FPS oynayacaksanız ve düşük sens seniz çabuk yıpranır. Genişletmek için tıkla... Hybrid stokta yok maalesef
belirsizz dedi: O zaman hybrid alın dediğim gibi klasse veya spirit alırsınız ama klasse ile günlük 10 saat FPS oynayacaksanız ve düşük sens seniz çabuk yıpranır. Genişletmek için tıkla... Hybrid stokta yok maalesef
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #14 LeYoR dedi: Hybrid stokta yok maalesef Genişletmek için tıkla... O zaman klasse.
LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #15 belirsizz dedi: O zaman klasse. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibiyse çabuk yırpranır. Klasse almam o zaman.
belirsizz dedi: O zaman klasse. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibiyse çabuk yırpranır. Klasse almam o zaman.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #16 LeYoR dedi: Dediğin gibiyse çabuk yırpranır. Klasse almam o zaman. Genişletmek için tıkla... Temiz kullanacaksan elini çok sürtmeyeceksen hiçbir şey olmaz.
LeYoR dedi: Dediğin gibiyse çabuk yırpranır. Klasse almam o zaman. Genişletmek için tıkla... Temiz kullanacaksan elini çok sürtmeyeceksen hiçbir şey olmaz.
LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #17 belirsizz dedi: Temiz kullanacaksan elini çok sürtmeyeceksen hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Elimi mouse pad e bastıran biriyim o yüzden sıkıntı olur.
belirsizz dedi: Temiz kullanacaksan elini çok sürtmeyeceksen hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Elimi mouse pad e bastıran biriyim o yüzden sıkıntı olur.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #18 LeYoR dedi: Elimi mouse pad e bastıran biriyim o yüzden sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Ben de yeni aldım klasseyi eğer yakın zamanda almayacaksanız 1 aylık sürecimi anlatabilirim.
LeYoR dedi: Elimi mouse pad e bastıran biriyim o yüzden sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Ben de yeni aldım klasseyi eğer yakın zamanda almayacaksanız 1 aylık sürecimi anlatabilirim.
LeYoR Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #19 belirsizz dedi: Ben de yeni aldım klasseyi eğer yakın zamanda almayacaksanız 1 aylık sürecimi anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Acelem yok seve seve dinlerim sizi.
belirsizz dedi: Ben de yeni aldım klasseyi eğer yakın zamanda almayacaksanız 1 aylık sürecimi anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Acelem yok seve seve dinlerim sizi.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #20 LeYoR dedi: Acelem yok seve seve dinlerim sizi. Genişletmek için tıkla... Etiketlersen sevinirim ayrıca klasse iade ve kullanıcı için çok iyi. En ufak bir deformede hemen geri alıyorlar benim mouse padimin sol tarafındaki örgü kısımda biraz sökülme olmuştu ama geçerli bir sebep saymadım ayrıca az deformeli ürünleri 200 TL uyguna veriyorlar. OUTLET- G-SR Siyah E-Sports Oyuncu Mouse Pad (45cm x 45cm) - Logosuz ve Hatasız - Klassegear
LeYoR dedi: Acelem yok seve seve dinlerim sizi. Genişletmek için tıkla... Etiketlersen sevinirim ayrıca klasse iade ve kullanıcı için çok iyi. En ufak bir deformede hemen geri alıyorlar benim mouse padimin sol tarafındaki örgü kısımda biraz sökülme olmuştu ama geçerli bir sebep saymadım ayrıca az deformeli ürünleri 200 TL uyguna veriyorlar. OUTLET- G-SR Siyah E-Sports Oyuncu Mouse Pad (45cm x 45cm) - Logosuz ve Hatasız - Klassegear