Çağan Bilge Yıldız Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 81 7 Nisan 2020 #1 Uzun mu tercih etmeliyim yoksa sadece fare için mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 7 Nisan 2020 #2 Sadece fare için alsanız olur, ben geniş aldım ama çok bir faydasını gördüğüm söylenemez.
Çağan Bilge Yıldız Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 81 8 Nisan 2020 #3 Ben klavyenin altı hareket edince zarar görmesin ve ses çıkarmasın diye düşünüyorum Monsterın uzun mouse padi güzel midir biliyormusunuz
Ben klavyenin altı hareket edince zarar görmesin ve ses çıkarmasın diye düşünüyorum Monsterın uzun mouse padi güzel midir biliyormusunuz
Serkancan61 Kilopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #4 QcK Edge - XL Daha Uzun Dayanıklılık için Kenarları Dikişli Kumaş Mousepad tr.steelseries.com QcK XXL Kolay Seyahat Mikro Dokuma Yüzeyli Düşük Profilli Mousepad tr.steelseries.com
QcK Edge - XL Daha Uzun Dayanıklılık için Kenarları Dikişli Kumaş Mousepad tr.steelseries.com QcK XXL Kolay Seyahat Mikro Dokuma Yüzeyli Düşük Profilli Mousepad tr.steelseries.com