kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 TheHope0 dedi: Nasıl temizlendiğine bakayım. Üstelik mousepad kaldırınca sorunsuz çalıştığını da 2.kez belirteyim. Genişletmek için tıkla... Mousepadi de temizle
TheHope0 dedi: Nasıl temizlendiğine bakayım. Üstelik mousepad kaldırınca sorunsuz çalıştığını da 2.kez belirteyim. Genişletmek için tıkla... Mousepadi de temizle
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #12 TheHope0 dedi: Nasıl temizlendiğine bakayım. Üstelik mouse pad kaldırınca sorunsuz çalıştığını da 2.kez belirteyim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi mouse takılınca altıdaki sansör hala yanıyor mu yoksa sönüyor mu?
TheHope0 dedi: Nasıl temizlendiğine bakayım. Üstelik mouse pad kaldırınca sorunsuz çalıştığını da 2.kez belirteyim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi mouse takılınca altıdaki sansör hala yanıyor mu yoksa sönüyor mu?
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.288 Çözümler 5 20 Şubat 2021 #13 unlokidmurat dedi: Dediğim gibi mouse takılınca altıdaki sansör hala yanıyor mu yoksa sönüyor mu? Genişletmek için tıkla... kırmızı ışık yanıyor.
unlokidmurat dedi: Dediğim gibi mouse takılınca altıdaki sansör hala yanıyor mu yoksa sönüyor mu? Genişletmek için tıkla... kırmızı ışık yanıyor.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #14 TheHope0 dedi: Kırmızı ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Son çare sensörü iyice temizlemek o halde.
TheHope0 dedi: Kırmızı ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... Son çare sensörü iyice temizlemek o halde.
U uygargns Decapat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #15 Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü var mıdır? Biraz zaman geçmiş ama.
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.288 Çözümler 5 16 Ağustos 2024 #16 uygargns dedi: Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü var mıdır? Biraz zaman geçmiş ama. Genişletmek için tıkla... Pahalı mousepad aldım, çözüldü. Steelseries aldım.
uygargns dedi: Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü var mıdır? Biraz zaman geçmiş ama. Genişletmek için tıkla... Pahalı mousepad aldım, çözüldü. Steelseries aldım.