M Melih Balaban Femtopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #21 Turgineer dedi: Hangi sitede satılıyor? Benim Mouse'um normal yüzeyde çalışmayacak kadar berbat olduğu için mouse pad almam gerekiyor. Hepsiburada'daki mousepadler iyi midir? Mouse'um Preo marka kazık bir plastik yığını olduğu için işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Kargo ucret var mı?
Turgineer dedi: Hangi sitede satılıyor? Benim Mouse'um normal yüzeyde çalışmayacak kadar berbat olduğu için mouse pad almam gerekiyor. Hepsiburada'daki mousepadler iyi midir? Mouse'um Preo marka kazık bir plastik yığını olduğu için işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Kargo ucret var mı?
mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 444 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 13 Aralık 2020 #22 Ben dümdüz masayı kullanıyorum. Çok başarılı.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.431 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2020 #23 Logitech M120 mousepad aratmıyor.
B BerkoLee Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 9 7 Ocak 2021 #24 TerabyteForever dedi: Ben mousepad kullanmıyorum, yavaşlatıyor mouse'u. Genişletmek için tıkla... dpi yi arttır TerabyteForever dedi: Ben mouse pad kullanmıyorum, yavaşlatıyor Mouse'u. Genişletmek için tıkla... DPI'yi arttır.
TerabyteForever dedi: Ben mousepad kullanmıyorum, yavaşlatıyor mouse'u. Genişletmek için tıkla... dpi yi arttır TerabyteForever dedi: Ben mouse pad kullanmıyorum, yavaşlatıyor Mouse'u. Genişletmek için tıkla... DPI'yi arttır.
J Jiffem Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #25 Direk her evde vardır, toz bezi olarak kullanılar atlet tişört falan kullanılır.
3 366824 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 303 22 Ocak 2021 #26 Turgineer dedi: Mousepad yerine neler kullanılabilir? Siz neler kullanıyorsunuz? Ya da mousepadin yerine bir şey gelemez mi? [emoji2] Genişletmek için tıkla... Ben internet kafelerin birinden bir mousepad almıştım abiden isteyip.
Turgineer dedi: Mousepad yerine neler kullanılabilir? Siz neler kullanıyorsunuz? Ya da mousepadin yerine bir şey gelemez mi? [emoji2] Genişletmek için tıkla... Ben internet kafelerin birinden bir mousepad almıştım abiden isteyip.
Safa dem Yoctopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #27 Telli defterlerin plastik kapakları çokça iş görüyor.