Mousepad'e 150 TL Verilir Mi?

Selam arkadaşlar. Kafam çok karışık lütfen bir tavsiye verin bana. Ben böyle RGB renkleri çok seven bir adamım. Elime de bir miktar para geçince ve Bloody kullandığım için mousepadim de durmadan kendi kendine kaydığı için artık yeni mousepad almak istedim arkadaşlar. Gezinirken baktım Rampage RGB Mousepad 150 TL ama aşırı tatlı hoşuma gitti bayağı, ön tarafta da RGB olması. Sizce alınır mı arkadaşlar ? Yani değer mi ?
Ya da farem ile uyumlu olan Bloody'nin 100TL'lik RGB mousepadini mi almalıyım? Veya 100-150 TL mousepade verilmez başka şey al deyip bu 30 TL'lik kocaman mousepadler var ya onlardan mı almalıyım? Arkadaşlar kafam cidden karışık yani ne yapmalıyım sizce? Teşekkürler şimdiden.

Tamamen tercih meselesidir. Gönlünüz nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalısınız. Ben, yakın zamanda almak istediğim bir mousepad'i size tavsiye edebilirim;

Razer Sphex V2.

RGB ledleri bulunmuyor ancak firmalar kaliteli kumaş ile yapıyor. Işıklı mışıklı diyorsanız Razer FireFly var. Fiyatı pahalı ancak dediğim gibi bu bir tercih meselesidir. Kimisi 30 liralık bir Mouse'un işini görebileceğini iddia ederken, 300-400TL'ye Mouse alan kullanıcılar gerek özel sensörlerinden gerek yüksek IPS Lazer taramalarından gayet memnun kalıyor.

Doğru arkadaşlar haklısınız bence de o kadar para vermek mantıklı değil. O zaman büyük mousepadlerden alacağım. Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11.com şurda Steelseries'in kini alırım gibi siyah ya sadece olması güzel.

Işıklı mışıklı olayı hoşuma gidiyor ama bence de verilmez giderim led alıp masanın altına vs. döşerim yine olur dediğiniz daha doğru.
Gamepower Gp900 900X300X4Mm Gaming Mouse Pad Siyah Fiyatı Sizce şu nasıldır ?
Dostum gamepower tercih etmemelisin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı