Mousepade maden suyu döküldü

Fowder

Centipat
Daha fazla  
Mousepade Beypazarı soda döküldü. Mouse hareketini etkiler mi? Sıkıntı olur mu? Yoksa yıkayıp kullanayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Su dökmekle aynı şey hocam hiçbir şey olmaz.

Yıkayıp kullan hocam. Düzgünce yıka, kuruduğundan emin ol. Benim elimde 200 ML bardak da sıcak çay dökülmüştü. Hayatımda çayı odada hiç içmem ama bir şeyi almaya gelmiştim, süngerin sarı kısmı ile çok bastırmadan sildim. Sonrasında cam kenarına koydum ve kurudu.

Hatta maden suyundan hiçbir şey olmazmış. Ancak yine de maden suyu harici meyve suyu/kola/çay gibi şeyler dökülürse yıkayıp kullanabilirsin. Korkma yani.

Gereek yok hocam maden suyu mineralli gazlı sudur gazı kaçınca normal su olur şu anda gazı olmadığı için hiçbir sorun teşkil etmez.

Mousepade Beypazarı soda döküldü. Mouse hareketini etkiler mi? Sıkıntı olur mu? Yoksa yıkayıp kullanayım mı?

Maden suyu yüzeyde yapışkan bir tabaka oluşturur ve hareketi engelleştirir ama yıkayıp kurutursan hiçbir şey olmaz.

Yıkamak bile gerekmez. Kurusun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…