Mousepade resim bastırma

Bütçe
100
Ben de istediğim çeşit bulamadığım için baskı yaptırmayı düşünüyordum fakat kalitesiz olmasından korktuğum için daha alamadım, konuyu takipteyim alırsanız buralardayım.

Profesyonel olarak oyun oynuyorsaniz seri uretimler her halbukarda daha iyi olur. Steelseries QcK serisi mesela.

Ben de istediğim çeşit bulamadığım için baskı yaptırmayı düşünüyordum fakat kalitesiz olmasından korktuğum için daha alamadım, konuyu takipteyim alırsanız buralardayım.

Hocam attığım siteden almayı düşünüyorum satıcıya eğer yaptıysa sordum cevap bekliyorum.
Profesyonel olarak oyun oynuyorsaniz seri uretimler her halbukarda daha iyi olur. Steelseries QcK serisi mesela.
Hayır hocam.Resim bastırmak istiyorum

Hocam kimseye daha henüz hazırlamamışlar galiba ilk ben olacağım

Hocam istediğim resmi basamıyorlarmış o yüzden vazgeçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…