Tam olarak adı nedir bilemiyorum, mouse altındaki vidaları örten kaygan şeyler söküldü kullanılmaz hale geldi ve mouse zor kayıyor, o parçanın adı nedir nereden bulunur?
Skatezden mi bahsediyorsun hocam? Mouse modelini google üzerinden "mousemodel skatez" yazarak bulabilirsen bulabilirsin. Yoksa o şekile benzeyenler var, ondan alabilirsin.
Skatezden mi bahsediyorsun hocam? Mouse modelini google üzerinden "mousemodel skatez" yazarak bulabilirsen bulabilirsin. Yoksa o şekile benzeyenler var, ondan alabilirsin.
Tam olarak adı nedir bilemiyorum, mouse altındaki vidaları örten kaygan şeyler söküldü kullanılmaz hale geldi ve mouse zor kayıyor, o parçanın adı nedir nereden bulunur?
Arkadaşlar adını belirtmiş bende geçici çözüm önereceğim; Çift taraflı bandı oraya uygun kesip yapıştırabilirsiniz, diğer tarafın jelatini açmayacağınız için iş görür. Jelatin kendiliğinden açılmasın diye kenarından yakabilirsiniz, arkadaşımın skatezini bulamadığım faresini bu şekilde yapmıştım hala daha kullanıyor
Bu arada ülke içi olarak zamanında Wraith bu mouse için yapıp satmış. Şuanda satışta yok ama bi ulaşın şansınızı deneyin belki ellerinde kalmıştır veya üretip gönderirler.