Batuhan Kayaa Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #1 Yeni fare aldım. Mause'da kenarda [<-] [->]. Bunlar ne işe yarar ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2014
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Aralık 2014 #2 Onlar makro tuşları. Ayarlanabilir tuşlar. Ekstra özellik atayabiliyorsun. Mesela ben oyun oynamadığım için ses açma ve kapatma için kullanıyorum. Sen çok daha farklı işlevler atayabilirsin.
Onlar makro tuşları. Ayarlanabilir tuşlar. Ekstra özellik atayabiliyorsun. Mesela ben oyun oynamadığım için ses açma ve kapatma için kullanıyorum. Sen çok daha farklı işlevler atayabilirsin.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 15 Aralık 2014 #3 Driver'ını yükleyerek o tuşlara istediğin fonksiyonları atayabilirsin. Resimli atarsan daha emin olabiliriz tabii.
Driver'ını yükleyerek o tuşlara istediğin fonksiyonları atayabilirsin. Resimli atarsan daha emin olabiliriz tabii.