S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Movavi video editor programında çıktı alırken "seçilen klasöre erişilemiyor" hatası almaya başladım. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Movavi video editor programında çıktı alırken "seçilen klasöre erişilemiyor" hatası almaya başladım. Çözümü nedir?
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 25 Aralık 2020 #2 Uygulamayı görev yöneticisi olarak başlatın ek olarak eğer tekrar düzelmezse farklı bir klasör seçin.
Uygulamayı görev yöneticisi olarak başlatın ek olarak eğer tekrar düzelmezse farklı bir klasör seçin.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #3 iambmys9 dedi: Uygulamayı görev yöneticisi olarak başlatın ek olarak eğer tekrar düzelmezse farklı bir klasör seçin. Genişletmek için tıkla... Peki görev yöneticisi olarak nasıl açabilirim?
iambmys9 dedi: Uygulamayı görev yöneticisi olarak başlatın ek olarak eğer tekrar düzelmezse farklı bir klasör seçin. Genişletmek için tıkla... Peki görev yöneticisi olarak nasıl açabilirim?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 25 Aralık 2020 #4 S. Çakır dedi: Peki görev yöneticisi olarak nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaş herhalde yönetici olarak demek istedi. Sağ tık, yönetici olarak çalıştır.
S. Çakır dedi: Peki görev yöneticisi olarak nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaş herhalde yönetici olarak demek istedi. Sağ tık, yönetici olarak çalıştır.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Aralık 2020 #5 Uygulamayı nereden indirdin?
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #6 Affansen dedi: Uygulamayı nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Movavi'nin kendi sitesinden indirdim.
Affansen dedi: Uygulamayı nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Movavi'nin kendi sitesinden indirdim.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Aralık 2020 #7 S. Çakır dedi: Movavi'nin kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü yani?
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #8 Affansen dedi: Demo sürümü yani? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sonradan crack yaptım.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Aralık 2020 #9 S. Çakır dedi: Hayır. Sonradan crack yaptım. Genişletmek için tıkla... Korsana destek VERMİYORUZ! Güvenli Multimedya Yazılımı | Movavi Videolarınız ve fotoğraflarınız için muhteşem, ödüllü multimedya programlarına sahip olun. Movavi'nin güvenli ve dünyanın her yerinden kullanıcıların güvendiği film ve fotoğraf programlarının kullanımı hızlı ve kolaydır. Programlara hemen göz atın! www.movavi.com @BERWAR @Emre C Son düzenleme: 25 Aralık 2020
S. Çakır dedi: Hayır. Sonradan crack yaptım. Genişletmek için tıkla... Korsana destek VERMİYORUZ! Güvenli Multimedya Yazılımı | Movavi Videolarınız ve fotoğraflarınız için muhteşem, ödüllü multimedya programlarına sahip olun. Movavi'nin güvenli ve dünyanın her yerinden kullanıcıların güvendiği film ve fotoğraf programlarının kullanımı hızlı ve kolaydır. Programlara hemen göz atın! www.movavi.com @BERWAR @Emre C