Moza R3 alınır mı?

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10 Pro
Delta RGB Kasa
Gamebooster Fire Storm
Razer Deathadder V2 Mini
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakında yurt dışına gidip direksiyon seti almayı planlıyorum. G29 ya da T150 istemediğim için Thrustmaster T300 RS ve şanlı moza R3 arasında kaldım. Moza hep aşırı kaliteli ürünler ürettiği için onu almayı düşünüyorum. Yanına daha sonra TH8a vitesi ve moza sgp sequintel shifterı almayı planlıyorum (sgp'yi el freni olarak atayacağım).

Arkadaşlar yakında yurt dışına gidip direksiyon seti almayı planlıyorum. G29 ya da T150 istemediğim için Thrustmaster T300 RS ve şanlı moza R3 arasında kaldım. Moza hep aşırı kaliteli ürünler ürettiği için onu almayı düşünüyorum. Yanına daha sonra TH8a vitesi ve moza sgp sequintel shifterı almayı planlıyorum (sgp'yi el freni olarak atayacağım).

T300rsi direkt sil kafadan.
Alabiliyorsan moza R5 al ki daha yüksek tork değerlerini görebilesin.
Moza R3 4 küsur nm tork üretiyor diğer eski dd olmayan modellerde bu değerlere ulaşanlar var fakat dd olması bile tercih sebebi.

Düşük fiyat olarak cammus C5'ler var tipsiz olsa da motorun direksiyona gömülü olması falan bayağı ilgimi çekiyor. Öte yandan 7nm peak değeri var. Moza R3 fiyatıyla aynı bundle olarak satılıyor.

Moza R5 fiyatına çıkabiliyorsan csl ddler var alternatif olarak. 8nm csl ddlerin fiyat farkı çok değil eğer o fiyata çıkabiliyorsan 8nm csl dd de gayet iyi seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı