Moza daha kaliteli fakat karşılaştırdığın Thrustmaster T300RS GT'nin emsali moza r5.
Neye göre nasıl bir karşılaştırmada? Bilmediğim için soruyorum.
Mozanın ürünleri hastasına inceleme videolarını izlersen hem malzeme hem işçilik açısından çıplak gözle bile kaliteyi fark edebiliyorsun. T300 Logitech G923 emsali cihaz tork feedbackini hatırlamıyorum ama 2 küsurdü. R3'ün 3.9 kullanım anlamında da kaliteli sadece moza kullanırken farklı modifikasyonlar yapma imkanın var fren sertliği ekstra performans kitleri bile satılıyor. Ekstra olarak ürünü otururken mi kullanacaksın?
Kötü olarak değil R3 giriş seviyesi ve daha yeni bir ürün R5 bir üst modeli ama daha eski ürün.Videoları izlemeni tavsiye ederim.Çok daha fazla fikir sahibi olursun.R5 eski model olduğu için dişli R3 ise direct drive teknolojisine sahip daha yeni olduğu için.Moza daha iyidir diyorsun gibi anladım ama T300'ün muadili R5 deyince sanki R3 T300e göre kötü gibi düşünmüştüm. Oturarak masaya sabitleyip kullanacağım öyle SIM düzeneği kuracak ortamım ve imkanım yok maalesef. Bence ben R3 alıp geçeyim ne dersin? Bir de debriyaj ekstra satılıyormuş gerek var mı? Almasam ne olur? Zaten F1, iRacing vs oynamak istiyorum.
Moza daha iyidir diyorsun gibi anladım ama T300'ün muadili R5 deyince sanki R3 T300e göre kötü gibi düşünmüştüm. Oturarak masaya sabitleyip kullanacağım öyle SIM düzeneği kuracak ortamım ve imkanım yok maalesef. Bence ben R3 alıp geçeyim ne dersin? Bir de debriyaj ekstra satılıyormuş gerek var mı? Almasam ne olur? Zaten F1, iRacing vs oynamak istiyorum.
Kendisi eski yarışçı jason tahincioğlu halihazırda F1 spikerliği de yapıyor. İstediğin her iki ürünün de detaylı incelemeleri var izlersen ciddi fikir sahibi olursun biraz fazla detay veriyor ama kaynak olarak alabilirsin.
Kötü olarak değil R3 giriş seviyesi ve daha yeni bir ürün R5 bir üst modeli ama daha eski ürün. Videoları izlemeni tavsiye ederim. Çok daha fazla fikir sahibi olursun. R5 eski model olduğu için dişli R3 ise Direct Drive teknolojisine sahip daha yeni olduğu için.
Mesela R3 oturma pozisyonuna göre tasarlanmış fren seti daha iyi olur. Debriyaja gerek yok ileride ihtiyaç duyarsan al bence.
Kanaldan R3 ve R5 videolarını izle karar ver.Benim verebileceğimden daha fazlası mevcut orada.Kral o kadar bilmiyorum ki. Oturma pozisyonuna göre dediğin kokpitten ziyade masa için demek herhalde yani benim için. Aslında sen bana R3 al geç ya da alma desen daha iyi gibi çok anlamıyorum teknik kısımları.![]()
Kanaldan R3 ve R5 videolarını izle karar ver. Benim verebileceğimden daha fazlası mevcut orada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.