Moza R5 Forza 4'e bağlanmıyor

Miike Tyson

Hectopat
Saatlerdir uğraşıyorum hep bir sorun çıkıyor. Mozanın sitesindeki talimatları uyguladım hala çalışmıyor. Reddit'te falan da çözüm bulamadım yardım edecek yok mu?

Oyunun desteklemiş olduğu direksiyon setlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Oyunun desteklemiş olduğu direksiyon setlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hocam ürün zaten desteklenmiyor bunun başka bir yolu yok mu yabancılarda görüyorum fakat anlatımlı şekli yok sadece gameplay.

Steam'den mi oynuyorsun? FH4 Steam'e sonradan geldiği için bolca sorunla çıkış yaptı. Direksiyon sistemi de Steam versiyonunda epey sorunlu.

Evet Steam'den oynuyorum ve neredeyse sadece FH4 için aldım diyebilirim direksiyon sabah geldi elime ilk direksiyon setim ve deneyimim girdiğim her oyunda bir uyumsuzluk oluyor her oyuna başlamadan ayarları kendim yapıyorum Assetto Corsa pedalları tanımıyor kafasına göre car X drift ayar yapsamda oynayamadım gaza basınca r ye alıp geri gidiyor direksiyonu hiç tanımadı zaten bu mozayla ilgili bir şey mi yoksa genel herkes demi böyle.

Evet Steam'den oynuyorum ve neredeyse sadece FH4 için aldım diyebilirim direksiyon sabah geldi elime ilk direksiyon setim ve deneyimim girdiğim her oyunda bir uyumsuzluk oluyor her oyuna başlamadan ayarları kendim yapıyorum Assetto Corsa pedalları tanımıyor kafasına göre car X drift ayar yapsamda oynayamadım gaza basınca r ye alıp geri gidiyor direksiyonu hiç tanımadı zaten bu mozayla ilgili bir şey mi yoksa genel herkes demi böyle.
Mozayla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. Assetto Corsa'yı düz olarak oynamayın, Content Manager aracılığıyla oynayın, content manager ayarlarından atama yaparsanız sorun çıkmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı