Moza R5 vs T300 RS GT

Daha fazla  
Merhaba, aslında kafamda 2 set var biri T300 RS GT diğeriyse moza R5 sizce hangisini almalıyım?

•Sadece PC için çalışsa bile yeterli benim için.
•Gerçekçiliği önemli.
•Ets2, Forza, assetto, F1 tarzı oyunları yani birçok türde oyunları oynamak istiyorum.
• Özellikle ETS'de cidden tır kullandığımı hissetmek istiyorum diğer oyunlarda ise direksiyon bana yolu hissettirmeli.
•Takır tukur sesler hissiyatlar olmamalı pürüzsüzlük önemli.

Şunu da belirtmekte fayda var pedallar sorun değil ek debriyaj alabilirim aynı şekilde vites de ayrı alabilirim yani asıl mesele benim için direksiyon kalitesi.
Önceliğim ikisinden birini nedenleriyle önermeniz ama kriterlerime daha uygun çok da fazla fiyat farkı olmayan set varsa tavsiyenize açığım.
Hayırlı günler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aslında kafamda 2 set var biri T300 RS GT diğeriyse moza R5 sizce hangisini almalıyım?

•Sadece PC için çalışsa bile yeterli benim için.
•Gerçekçiliği önemli.
•Ets2, Forza, assetto, F1 tarzı oyunları yani birçok türde oyunları oynamak istiyorum.
• Özellikle ETS'de cidden tır kullandığımı hissetmek istiyorum diğer oyunlarda ise direksiyon bana yolu hissettirmeli.
•Takır tukur sesler hissiyatlar olmamalı pürüzsüzlük önemli.

Şunu da belirtmekte fayda var pedallar sorun değil ek debriyaj alabilirim aynı şekilde vites de ayrı alabilirim yani asıl mesele benim için direksiyon kalitesi.
Önceliğim ikisinden birini nedenleriyle önermeniz ama kriterlerime daha uygun çok da fazla fiyat farkı olmayan set varsa tavsiyenize açığım.
Hayırlı günler:)

Moza R5 daha iyi olur Direct Drive olması ile.

Pürüssüz sürüş isteyen biri seçeneklere kayışlı bir set koymamalı zaten :) Maalesef şuan Moza R5'ten başka seçenek yok. 5.5 nm tork değeri sizin için gerekli değilse yarı fiyatına yine direct drive PXN V10 Pro var bir düşünülebilir. Ya da acil değilse PXN'in yeni VD serileri beklenebilir. Giriş seviyesi için Moza ve PXN dışında alternatif yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı