Moza R5 vs Thrustmaster T300

Axe7TV

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: ASUS TUF RTX4080 SUPER 16GB
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Anakart: ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI
Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Royal Neo DDR5 6000Mhz CL28
SSD: Kingston 2TB SKC3000D
PSU: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+
Sıvı Soğutucu: TEAM T-force Sıren 360mm
Bir yerde Moza R5 adlı setin Thrustmaster T300'den daha iyi olduğunu gördüm. bu doğru mudur? kullanan varsa bilgi verebilir mi? bunlardan hangisi daha iyi?

Sanırım doğru ama @AdvocateD ve @Hallelujah_0 hocalarım gelsin onlar gerekli önermeyi(G29) yapacaktır.

Hocam şaka maka eğer alacaksınız PXN'in stoklarının gelmesini bekleyin. @AdvocateD hocam bugün arayacaktı gemiyi

Evet doğrudur hocam. T300 RS'in kullandığı kayışlı motor teknolojisi artık eskidi. Moza R5 Direct Drive bir set o yüzden kat kat daha iyidir. Aynı fiyata satılıyor olmaları da absürt.

Fiyat olarak burayı baz aldım.

Bilgi için teşekkür ederim, bu fiyata kadar en iyisi bu mudur? Ayrıca indirime girme durumu olur mu? 20k veya 25k civarlarına düşer mi? Yoksa bu fiyattan artmadan almamı mı önerirsiniz? genel olarak forza oynayacağım

Hayır hocam artık 25k'yı geçtim 27k'nın altına dahi inmez. Yukarıdaki linktekini alın bence. İthalatçı firma bu fiyatlara satılmasını istemiyor çünkü 30k nın altında satılmayacaktır artık. Media Markt ve Vatan stoklarını tüketiyor şuan sonrası maalesef zam ...

Hocam şaka maka eğer alacaksınız PXN'in stoklarının gelmesini bekleyin. @AdvocateD hocam bugün arayacaktı gemiyi
Gaming.gen.tr'yi aradım sizler için. Tahmini teslimat Ocak'ın 3. haftası olarak gözüküyor dendi. Fiyat tabiki veremediler şuan için. Ayrıca kendi ithalatlarıymış bu sevindirici oldu. Euas gibi amatör bir firmadan kurtulmuş oldunuz

Son düzenleme:
Hocam gerçekten adamsınız sağolun. @Hallelujah_0 hocam ufak ufak biriktirmeye başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…