lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #1 Hangisi daha zordur? 7. sınıfım ve LGS'ye çalışıyorum.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 2 Mayıs 2021 #2 Mozaik bana daha zor gelmişti.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 2 Mayıs 2021 #3 Mozaik gereksiz zor bana göre. Okyanus Master daha iyidir.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #4 BrnKrkz dedi: Mozaik bana daha zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Elimde mozaik var çözüyorum ama okyanus master yok. Orta zorlukta bence mozaik.
BrnKrkz dedi: Mozaik bana daha zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Elimde mozaik var çözüyorum ama okyanus master yok. Orta zorlukta bence mozaik.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 2 Mayıs 2021 #5 Sapphire1525 dedi: Mozaik gereksiz zor bana göre. Okyanus Master daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi. Zor yapacağız diye abartmışlar. Masterın soruları hem zor hem kaliteli tam kararında.
Sapphire1525 dedi: Mozaik gereksiz zor bana göre. Okyanus Master daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi. Zor yapacağız diye abartmışlar. Masterın soruları hem zor hem kaliteli tam kararında.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #6 Sapphire1525 dedi: Mozaik gereksiz zor bana göre. Okyanus Master daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Okyanus Master LGS için yeterli yani.
Sapphire1525 dedi: Mozaik gereksiz zor bana göre. Okyanus Master daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Okyanus Master LGS için yeterli yani.
TheMarsupilami Picopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Marsu Ormanı 2 Mayıs 2021 #7 Mozaik soruları zorlaştırayım derken saçmalıyor, kafam kadar sorular var ama Okyanus Master saçmalamadan zorluyor. Okyanus tercihimdir.
Mozaik soruları zorlaştırayım derken saçmalıyor, kafam kadar sorular var ama Okyanus Master saçmalamadan zorluyor. Okyanus tercihimdir.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 2 Mayıs 2021 #8 Mozaik hatırlamıyorum, çözmemiş olabilirim. Master çok zor değildi. Muba vardı. Baya zordu.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #9 SALOOWEN dedi: Mozaik hatırlamıyorum, çözmemiş olabilirim. Master çok zor değildi. Muba vardı. Baya zordu. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde Muba yayınlardan var bir tane soruları çok basit gelmişti. Beceri Temelli Soruları eh işte.
SALOOWEN dedi: Mozaik hatırlamıyorum, çözmemiş olabilirim. Master çok zor değildi. Muba vardı. Baya zordu. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde Muba yayınlardan var bir tane soruları çok basit gelmişti. Beceri Temelli Soruları eh işte.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 2 Mayıs 2021 #10 SALOOWEN dedi: Mozaik hatırlamıyorum, çözmemiş olabilirim. Master çok zor değildi. Muba vardı. Baya zordu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. LGS zamanımda Muba yayınlarının bir kitabını almıştım. Ya 1 ya 2 soru çözebilmiştim. Daha da açmadım. Gereksiz zordu. lz8 dedi: Hocam elimde Muba yayınlardan var bir tane soruları çok basit gelmişti. Beceri Temelli Soruları eh işte. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğimiz kitap o değil ben de ondan çözdüm çok kolaydı.
SALOOWEN dedi: Mozaik hatırlamıyorum, çözmemiş olabilirim. Master çok zor değildi. Muba vardı. Baya zordu. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. LGS zamanımda Muba yayınlarının bir kitabını almıştım. Ya 1 ya 2 soru çözebilmiştim. Daha da açmadım. Gereksiz zordu. lz8 dedi: Hocam elimde Muba yayınlardan var bir tane soruları çok basit gelmişti. Beceri Temelli Soruları eh işte. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğimiz kitap o değil ben de ondan çözdüm çok kolaydı.