Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Mayıs 2024 #1 Merhaba! Mozart vs Beethoven hangisi daha iyi?
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Beethoven ilk defa duydum, bence Mozart.
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #3 Google_kullanıcı dedi: Merhaba! Mozart vs Beethoven hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkisi de olağanüstü yetenekler ancak Mozart çok başka bir şey be. 5 yaşından 36 yaşına kadar bu kadar eseri nasıl sığdırabilmiş aklım almıyor. He evet, 5 yaşında senfonisi olan bir adamdan bahsediyoruz, şimdi kendi 5 yaşımı düşündün de... Neyse
Google_kullanıcı dedi: Merhaba! Mozart vs Beethoven hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İkisi de olağanüstü yetenekler ancak Mozart çok başka bir şey be. 5 yaşından 36 yaşına kadar bu kadar eseri nasıl sığdırabilmiş aklım almıyor. He evet, 5 yaşında senfonisi olan bir adamdan bahsediyoruz, şimdi kendi 5 yaşımı düşündün de... Neyse
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.474 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 7 Temmuz 2024 #4 Mozart bana daha çok hitap ediyor. Requem deki iliklerine işleyen karanlığı, kasveti Beethoven de bulamam.
Mozart bana daha çok hitap ediyor. Requem deki iliklerine işleyen karanlığı, kasveti Beethoven de bulamam.
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 18 Temmuz 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et