Zaten bu Firefox çok RAM kullanıyor, en son 2020 yılında baktığım gibi kalmış. Farklı tarayıcı kullanmalısınız ya da Firefox'un tüm güvenlik ayarlarını kapatın, eklentileri kaldırıp deneyin.
Zaten bu Firefox çok RAM kullanıyor, en son 2020 yılında baktığım gibi kalmış. Farklı tarayıcı kullanmalısınız ya da Firefox'un tüm güvenlik ayarlarını kapatın, eklentileri kaldırıp deneyin.
Brave var. Firefox nedense bana RAM kullanımını umursamıyormuş gibi geldi. İyi, RAM kullansın tarayıcı sonuçta ama kullandığı RAM kadar iyi performans veremiyor.
Her donanım farklı. Herkesin bilgisayarı aynı sonucu veremez bence. Mem Reduct kullanmadınız değil mi? Firefox bana göre güvenli olabilir ama gerçekten hantal bir tarayıcı. Eklentinin bu kadar RAM kullanımı yapacağını düşünmüyorum. Tarayıcının forumuna yazarsa çözebilirler bir ihtimal.
Firefox'u bırakamam. Firefox hem daha gizli, hemde kapsayıcı sekmeler özelliği çok işime yarıyor. Arayüzünüde daha hoş buluyorum. Brave'in tek iyi yanı daha hızlı olması. Tarayıcı değiştirmeyi son çare olarak görüyorum.