Donanım farklılığının RAM ile bence pek alakası yok.
Mem Reduct'a güvenmediğim için kurmuyorum.
Kapattım büyük bir oranda azaldı ram kullanımı. İyide, her defasında yapmam mı gerek bunu?Görev yöneticinden Firefox'un yanındaki ok a tıklayıp en fazla RAM kullananı kapatır mısınız?
Firefox'un sitesinde en iyi deneyim için işletim sisteminin güncel olması gerekiyormuş. Arkadaş, Windows'unu güncelleyip denesin.
Eki Görüntüle 1419490
İşletim sistemim güncel.Bundan dolayı olabilir belki.
aboutFirefox genel olarak yüksek kaynak tüketiyor. Ama burada bir sorun olduğu kesin. Reddit kaynaklı olabilir. Gördüğüm en vasat site olabilir. Video oynatıcısı takılır, animasyonları yüklenmez falan. Bellek sızıntısı yaşayan site o olabilir. Ayrıca Firefox'un siteler ile uyumluluğu, Chromium tarayıcılara göre biraz sıkıntı. Bazı sitelerde tamamen Firefox sorun yaşıyor.
Uzantıları devre dışı bırakıp test edin. Reddit girip biraz gezdikten sonra gözlemleyin. Sorunu bulmaya çalışın.
En son olarak Firefox'u BC Uninstaller ile kaldırıp, tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Konudan bağımsız Firefox şu dandik görev yöneticisini, daha açıklayıcı bir arayüze geçirse keşke.Rehber: Bulk Crap Uninstaller nasıl kullanılır?
Bulk Crap Uninstaller (kısaca BCUninstaller veya BCU) açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir yazılım kaldırma aracıdır. Kendi alanındaki alternatiflerine göre içerisinde daha başarılı ve detaylı özellikler bulundurmaktadır. Özellikle içerisinde bulundurduğu toplu yazılım kaldırma işlemi...www.technopat.net
Firefox esr deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.