Mozilla Firefox artık kullanılamaz hale geldi

Hocam tarayıcıyı silip geri yüklemeyi denediniz mi? Bende hiçbir sıkıntı yok.

Hocam Firefox devri yavaş yavaş bitiyor. Size önerim Opera GX kullanabilirsiniz (sisteminiz orta düzeyde ise) veya Brave'i bir araştırın.

Firefox'tan Opera'ya geçmek kötünün iyisi niteliğindedir. Firefox'u kendin derlersen hala iyi bir tarayıcı ama kaynak tüketimi artık yüksek en mantıklı karar Brave veya Edge olacaktır.

Alternatif önerisi olan var mı?

Edge veya Brave en mantıklı tercihler.

Firefox yıllardır kullanırım, bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım.

Firefox'tan Opera'ya geçmek kötünün iyisi niteliğindedir. Firefox'u kendin derlersen hala iyi bir tarayıcı ama kaynak tüketimi artık yüksek en mantıklı karar Brave veya Edge olacaktır.

Zaten hocam sistemi iyiyse geçsin dedim, Brave de gayet güzel tarayıcı. Kullanabilir tercih meselesi.

Sistem iyiyse geçin demek ile Firefox devri bitiyor demek arasında dağ gibi fark var. Sıyrılabileceğini sanma.

Ben aradan sıyrılmaya çalışmıyorum. Mesajımı dikkatli oku, öyle yorum yap. Burada 20 yıllık tarayıcıyı savunmayın bana.

ben aradan sıyrılmaya çalışmıyorum mesajımı dikkatli oku öyle yorum yap burda 20 yıllık tarayıcıyı savunmayın bana
Opera yerine Firefox kullanmak en iyisi olacaktır 20 yıllık tarayıcı olması bir şeyi değiştirmez şuanda kaynak problemi yaşamasa en iyi tarayıcılardan biriydi Firefox.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…