Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Firefox kullanıyorum ama yeni gizli pencere tuşuna basınca yine normal pencere açılıyor. Acaba bunun bir çözümü var mı? Sürprizbozan merak etmeyin gizli pencere o iş için değil Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Arkadaşlar Firefox kullanıyorum ama yeni gizli pencere tuşuna basınca yine normal pencere açılıyor. Acaba bunun bir çözümü var mı? Sürprizbozan merak etmeyin gizli pencere o iş için değil
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 30 Mart 2021 #2 Mr.bugatti dedi: Arkadaşlar Firefox kullanıyorum ama yeni gizli pencere tuşuna basınca yine normal pencere açılıyor. Acaba bunun bir çözümü var mı? Sürprizbozan merak etmeyin gizli pencere o iş için değil Genişletmek için tıkla... Gizli pencereye bastığına emin misin? Bende oluyor.
Mr.bugatti dedi: Arkadaşlar Firefox kullanıyorum ama yeni gizli pencere tuşuna basınca yine normal pencere açılıyor. Acaba bunun bir çözümü var mı? Sürprizbozan merak etmeyin gizli pencere o iş için değil Genişletmek için tıkla... Gizli pencereye bastığına emin misin? Bende oluyor.
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Ciarus dedi: Gizli pencereye bastığına emin misin? Bende oluyor. Genişletmek için tıkla... Eminim.