Mozilla Firefox İçin En İyi Eklentiler

Merhaba,

En sevdiğim tarayıcı olan Mozilla Firefox için severek kullandığım eklentileri sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sizin de sevdiğiniz eklentiler olursa yazabilirsiniz.

1. uBlock Origin: Bir reklam engelleyicisi. Rahatsız edici reklamları engelliyor.
  2. Nano Defender: Reklam engelleyicinizi kapatmanızı isteyen uyarıları engelliyor.
  3. Dark Reader: Her site için karanlık mod getiriyor. Böylelikle gözleriniz korunuyor.
  4. Firefox Multi-Account Containers: Birden fazla hesap açabilmeniz için kapsayıcı sekmeler açabiliyor ve böylelikle yeni sekmede aynı sitede başka hesaplara girebiliyorsunuz.
  5. New Tab Override: Yeni sekmenizi değiştirmenizi sağlıyor.
  6. Zoom Image: Resimleri çok daha iyi yakınlaştırıp uzaklaştırmanızı sağlıyor ve ek özellikleri de var.
  7. User-Agent Switcher and Manager: Tarayıcı bilginizi değiştiriyor. Böylelikle siteye belirli bir işletim sistemi veya tarayıcı kullandığınızı söyleyebiliyorsunuz. Tarayıcınızı değiştirmenizi isteyen siteleri böylelikle kandırabilirsiniz ve gerçek bilgilerinizi saklayabilirsiniz.
  8. NoScript: Güvenmediğiniz sitelere çok daha güvenilir bir şekilde girmenizi sağlıyor. JavaScript gibi şeyleri devre dışı bırakıyor. Gerektiğinde aktifleştirebilirsiniz.
  9. Don't track me Google: Google'ın bağlantıları dönüştürmesini engeller.
  10. ClearURLs: Bağlantıları temizliyor.
  11. Firefox Relay: E-posta gizliliğinizi koruyor.
Listeyi mümkün olduğunca güncelleyeceğim. :)

Unutmadan bu da tarayıcımız:

Linux üzerinde kullanıyorsanız KDE Connect.

Tek sıkıntı düzgün bir çeviri eklentisinin bulunmaması bence. Firefox'u kardeşim gibi sevmeme rağmen sırf bu yüzden Chrome kullanmıştım bir aralar. Liste bence gayet güzel olmuş. Ben şu anlık sadece uBlock Origin ile mutluyum. 😄

Dude, please.

Tek sıkıntı düzgün bir çeviri eklentisinin bulunmaması bence. Firefox'u kardeşim gibi sevmeme rağmen sırf bu yüzden Chrome kullanmıştım bir aralar.

İşte aynı dertten muzdaripmişiz, sırf bu yüzden çok sevdiğim Firefox kullanamıyorum, Internette genelde işlerim çeviri ile oluyor, neyse ki, Chromium açık kaynak olduğu için bir nebze rahatım.

Sırf Firefox kullanmak için bu eklenti de dahil denemediğim eklenti kalmadı, hiç biri işe yaramıyor, hatta Firefox kullanayım diye kendim bile eklenti yapmaya çalıştım ve başardım da ama o da istediğim sonucu vermiyor.

Son düzenleme:
Beni tek evimde hissettiren tarayıcı Firefox.

Arayüzünü çok beğeniyorum. Genel olarak kareleri ve keskin kesimleri severim.

Chrome'u asla sevmedim ve rahat 4 yıldır kullanmıyorum. Aynı kolayı yıllardır içmediğim gibi :D

Zamanında bana çok çektirdi Firefox ancak geliştirici ekip hemen çözdüler :D

GNU/Linux üzerinde kullanıyorsanız KDE Connect.

KDE Connect'in Android uygulaması mükemmel, bilgisayar ile telefon arasındaki bağlantıyı çok iyi kuruyor. Bu arada sadece GNU/Linux değil, KDE Plasma masaüstü ortamını da kullanmak gerekmez mi bu eklenti için?(Bilmediğimden ve denemediğimden dolayı soruyorum.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı