Mozilla Firefox İçin En İyi Eklentiler

Yararlı bir konu olmuş. Nano Adblocker ve Defender kesinlikle faydalı eklentiler. Chrome tarayıcımda kullanıyorum. Mozilla Firefox tarayıcısı beni memnun edemedi maalesef. RAM kullanımı yüksek ve akıcı değil. Mobilde umutlanmıştım ama son güncelleme sonrası vasatlaşmış.

Bildiğim kadarıyla Windows'ta bile var.

Ben de ilk gördüğümde şok olmuştum fakat şu an RAM kullanımı Chrome'dan daha az.(En azından benim sistemimde bu şekilde.)

Tekrar yükleyip bir bakayım. Mobil sürümünde eklenti özelliği mi kalktı? Sadece önerilen eklentiler ekleniyordu. Tasarım olarak da pek hoşlanamadım. Sayfalarda yavaş yükleniyordu.

Tekrar yükleyip bir bakayım. Mobil sürümünde eklenti özelliği mi kalktı? Sadece önerilen eklentiler ekleniyordu. Tasarım olarak da pek hoşlanamadım. Sayfalarda yavaş yükleniyordu.
Mobil sürümünü kullanmadım. Android kullandığım için Chrome'dan başka tarayıcıya alışamıyorum.

Şu an Brave tarayıcı kullanıyorum ve aşırı kasma yaşıyorum. Firefox geçmem nasıl olur? Nispeten kötü bir bilgisayarım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Brave tarayıcı kullanıyorum ve aşırı kasma yaşıyorum. Firefox geçmem nasıl olur? Nispeten kötü bir bilgisayarım var.
Oldukça hafif bir tarayıcı. Eklentilere göre biraz daha sistem kaynağı kullanabiliyor yine de. Deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…