S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #1 Mozilla Firefox indirip kurdum ancak tam ekranda değil, hemen hemen ekranın yarısı genişlikte açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Mozilla Firefox indirip kurdum ancak tam ekranda değil, hemen hemen ekranın yarısı genişlikte açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
C cybrtrk Zeptopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Bir ekran görünütüsü falan atabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Haziran 2021 #3 Sertidegni dedi: Mozilla Firefox indirip kurdum ancak tam ekranda değil, hemen hemen ekranın yarısı genişlikte açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Programı açın tam ekran yap kapat bir daha aç olması lazım.
Sertidegni dedi: Mozilla Firefox indirip kurdum ancak tam ekranda değil, hemen hemen ekranın yarısı genişlikte açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Programı açın tam ekran yap kapat bir daha aç olması lazım.
AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 Ekranı kaplayıp öyle kapatırsan tekrar açtığında öyle açılır. Sertidegni dedi: Mozilla Firefox indirip kurdum ancak tam ekranda değil, hemen hemen ekranın yarısı genişlikte açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla...
Ekranı kaplayıp öyle kapatırsan tekrar açtığında öyle açılır. Sertidegni dedi: Mozilla Firefox indirip kurdum ancak tam ekranda değil, hemen hemen ekranın yarısı genişlikte açılıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla...
4 408586 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Haziran 2021 #5 AbdulkadirD dedi: Ekranı kaplayıp öyle kapatırsan tekrar açtığında öyle açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam kafa dengi çıktık.
AbdulkadirD dedi: Ekranı kaplayıp öyle kapatırsan tekrar açtığında öyle açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam kafa dengi çıktık.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 7 Haziran 2021 #6 408586 dedi: Programı açın tam ekran yap kapat bir daha aç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor. AbdulkadirD dedi: Ekranı kaplayıp öyle kapatırsan tekrar açtığında öyle açılır. Genişletmek için tıkla...
408586 dedi: Programı açın tam ekran yap kapat bir daha aç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor. AbdulkadirD dedi: Ekranı kaplayıp öyle kapatırsan tekrar açtığında öyle açılır. Genişletmek için tıkla...
waybe Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #7 Bunun çözümü var mı? Ben de çözemedim.