EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.933 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Mayıs 2023 #1 Mozilla Firefox kullanıyorum ve laptobumda UHD 630 + GTX 1650 var. Tarayıcımın direkt 1650 ile çalışmasını istiyorum. Bunu nasıl sağlarım? Denetim masasında firefox.exe Yüksek performansı Nvidia işlemcisi seçili ama yine de çalışmıyor.
Mozilla Firefox kullanıyorum ve laptobumda UHD 630 + GTX 1650 var. Tarayıcımın direkt 1650 ile çalışmasını istiyorum. Bunu nasıl sağlarım? Denetim masasında firefox.exe Yüksek performansı Nvidia işlemcisi seçili ama yine de çalışmıyor.
Çözüm X X Xscape 20 Mayıs 2023 Aşağıdaki klavuzu takip edip sonucu paylaşır mısın? [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
Aşağıdaki klavuzu takip edip sonucu paylaşır mısın? [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 20 Mayıs 2023 #2 Aşağıdaki klavuzu takip edip sonucu paylaşır mısın? [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Artı 1 Eksi Çözüm
Aşağıdaki klavuzu takip edip sonucu paylaşır mısın? [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
KS KS EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.933 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 20 Mayıs 2023 #3 Xscape dedi: Aşağıdaki klavuzu takip edip sonucu paylaşır mısın? [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam. Teşekkür ederim. Sadece Firefox'un bir tık açılması gecikti ama onun dışında sorunu yok. Stabil. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Aşağıdaki klavuzu takip edip sonucu paylaşır mısın? [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam. Teşekkür ederim. Sadece Firefox'un bir tık açılması gecikti ama onun dışında sorunu yok. Stabil.