B berat2131 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #1 Sizce mozilla firefox versiyonlarından hangisini kullanayım. Firefox Nightly Builds Mozilla Firefox Web Browser — Firefox Aurora veya Beta'yı indirin, Firefox'un geleceğini belirlememize yardım edin — Mozilla Mozilla Firefox Web Browser — Firefox Aurora veya Beta'yı indirin, Firefox'un geleceğini belirlememize yardım edin — Mozilla Mozilla Firefox Web Browser — Firefox Aurora veya Beta'yı indirin, Firefox'un geleceğini belirlememize yardım edin — Mozilla Waterfox - Probably the fastest 64-Bit browser on the web En mantıklısı aurora gibi.
Sizce mozilla firefox versiyonlarından hangisini kullanayım. Firefox Nightly Builds Mozilla Firefox Web Browser — Firefox Aurora veya Beta'yı indirin, Firefox'un geleceğini belirlememize yardım edin — Mozilla Mozilla Firefox Web Browser — Firefox Aurora veya Beta'yı indirin, Firefox'un geleceğini belirlememize yardım edin — Mozilla Mozilla Firefox Web Browser — Firefox Aurora veya Beta'yı indirin, Firefox'un geleceğini belirlememize yardım edin — Mozilla Waterfox - Probably the fastest 64-Bit browser on the web En mantıklısı aurora gibi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Temmuz 2014 #2 Aurora kullandım. Adamı kanser eder. İstisnasız her kapatıp açtığında güncellemek zorundasın Her gece yeni sürüm çıkıyor gibi bir durum var.
Aurora kullandım. Adamı kanser eder. İstisnasız her kapatıp açtığında güncellemek zorundasın Her gece yeni sürüm çıkıyor gibi bir durum var.
B berat2131 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Aurora kullandım. Adamı kanser eder. İstisnasız her kapatıp açtığında güncellemek zorundasın Her gece yeni sürüm çıkıyor gibi bir durum var. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama benim hoşuma gidiyor güncellenmesi ne bileyim.
Recep Baltaş dedi: Aurora kullandım. Adamı kanser eder. İstisnasız her kapatıp açtığında güncellemek zorundasın Her gece yeni sürüm çıkıyor gibi bir durum var. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama benim hoşuma gidiyor güncellenmesi ne bileyim.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #4 Nightly kullanıyorum ben. 6 saatte bir nerdeyse güncelleme geliyor. Ben alıştım ama. Takmıyorum kafama. Kota derdin yoksa kullanabilirsin.
Nightly kullanıyorum ben. 6 saatte bir nerdeyse güncelleme geliyor. Ben alıştım ama. Takmıyorum kafama. Kota derdin yoksa kullanabilirsin.
B berat2131 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #5 Egemen dedi: Nightly kullanıyorum ben. 6 saatte bir nerdeyse güncelleme geliyor. Ben alıştım ama. Takmıyorum kafama. Kota derdin yoksa kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nightly de aşırı beta canım.
Egemen dedi: Nightly kullanıyorum ben. 6 saatte bir nerdeyse güncelleme geliyor. Ben alıştım ama. Takmıyorum kafama. Kota derdin yoksa kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nightly de aşırı beta canım.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #6 Bir sıkıntı yaşamıyorum bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Bir kere sorun çıktı sadece Aurora'ya döndüm bir günlüğüne.
Bir sıkıntı yaşamıyorum bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Bir kere sorun çıktı sadece Aurora'ya döndüm bir günlüğüne.
B berat2131 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #7 Egemen dedi: Bir sıkıntı yaşamıyorum bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Bir kere sorun çıktı sadece Aurora'ya döndüm bir günlüğüne. Genişletmek için tıkla... Evet bir ara java buğ'u olmuştu.
Egemen dedi: Bir sıkıntı yaşamıyorum bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Bir kere sorun çıktı sadece Aurora'ya döndüm bir günlüğüne. Genişletmek için tıkla... Evet bir ara java buğ'u olmuştu.