Mozilla Firefox videolarda ses kapalı başlıyor

nalınisyanı

Hectopat
Katılım
6 Kasım 2021
Mesajlar
198
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Firefox tarayıcıda videolar ses kapalı başlıyor hoparlör simgesine tıkladığımda açılıyor.
Önceden videoyu tıkladığımda direk sesli olarak oynatıyordu.
Yine eskisi gibi direk video açıldığında ses de gelsin istiyorum ikinci bir işlem yaparak hoparlör simgesine tıklamak istemiyorum.
Bunun bir çözümü var mı, ayarı falan var mı?
 
Firefox varsayılan olarak videoların sesini kapatıyor. Gizlilik ve güvenlik ayarlarına gir, orada otomatik oynatma seçeneğini göreceksin.

about:preferences#privacy

1676380965884.png


1676380988693.png
 
Test ettim ses çalıyor hocam. Belki kullandığın bir eklenti engelliyor olabilir.

Sesde sıkıntı yok zaten ses geliyor videoyu ilk açtığımda sessiz açılıyor videodaki hoparlör simgesine tıkladığımda ses açılıyor.
Ben her videoda ikinci bir tıklama yaparak ses açmak istemiyorum direk videoya tıkladığımda sesli olarak çalışsın istiyorum.
 
Sesde sıkıntı yok zaten ses geliyor videoyu ilk açtığımda sessiz açılıyor videodaki hoparlör simgesine tıkladığımda ses açılıyor.
Ben her videoda ikinci bir tıklama yaparak ses açmak istemiyorum direk videoya tıkladığımda sesli olarak çalışsın istiyorum.
Her sitede aynı mı yoksa sadece belirli bir sitede mi böyle? Eğer tek sitede öyleyse site ayarlarını kontrol etmen gerek. Firefox'ta bununla ilgili başka ayar yok.
 
İkisini de kontrol ettim ikisinde de varsayılan olarak ses kapalı açılıyor. Yani yaşadığın durum tamamen web siteleriyle alakalı. :) farklı sitelerde videolar ses açık başlıyor.

Çok sağolun sorun o zaman benden kaynaklı değil.
Peki bu sitelere yapabileceğimiz bir işlem var mı?
Bir de farklı siteler sizin denediğiniz hangileri 2-3 tane verebilir misiniz bende bir bakıp teyit edeyim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı