18 Şubat 2015 Mesaj: 4 Bugün Youtube'a firefox tarayıcısından girdiğimde farkettim HTML5 video oynatıcısı sonunda gelmiş. Eski bir habermi yoksa ? Genişletmek için tıkla...
Bugün Youtube'a firefox tarayıcısından girdiğimde farkettim HTML5 video oynatıcısı sonunda gelmiş. Eski bir habermi yoksa ?
sakuragi Kilopat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 13 19 Şubat 2015 #2 Aynen bugün ben de farkettim, çok iyi oldu çok güzel oldu . Bugün yine flash ile oynatıyor.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2015 #3 Otomatik Java ve Flash Player'de gelse Mozilla ile beraber eminim bir çok insan Chrome'i terkedecek.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 22 Şubat 2015 #4 HTML oynatıcı 4K desteklemiyor sanırsam YouTube'de.
KS KS stahli Megapat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 219 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 23 Şubat 2015 #5 Bütün videolar HTML5'e geçmemiş sanırım. Denk geldiklerimden bazılarında destekleniyor baktığım videoların neredeyse yarısı Flash Player kullanıyordu. Parça parça geçiyorsa demekki
Bütün videolar HTML5'e geçmemiş sanırım. Denk geldiklerimden bazılarında destekleniyor baktığım videoların neredeyse yarısı Flash Player kullanıyordu. Parça parça geçiyorsa demekki