Mozilla Firefox'da YouTube videosunu tam ekran yapınca ekran gri kalıyor

Erdemyksk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, tarayıcı olarak Firefox kullanıyorum YouTube'da videoyu büyük ekran yaparken 1 salise kadar ekran gri olarak kalıyor daha önce bunu about:config kısmından düzelmiştim onlar aynı durmasına rağmen tekrar yapmaya başladı. 2-3 gün önce Firefox kendini güncelleyene kadar sorunum yoktu çözümü bilen var mı nasıl kapatılacak bu animayon.

Donanım hızlandırmayı kapalı ve açık şekilde tekrar deneyin.

Ekran kartı sürümü nedir?

Donanım hızlandırmayı kapalı ve açık şekilde tekrar deneyin.

Ekran kartı sürümü nedir?
durum aynı hala gri ekran gözüküyor ekran kartım güncel zaten yeni güncelleme çıkmıyor ekran kartıma eski sayılır.

Durum aynı hala gri ekran gözüküyor ekran kartım güncel zaten yeni güncelleme çıkmıyor ekran kartıma eski sayılır.

AMD mı NVIDIA mı kullanıyorsunuz hocam.

Dün sızın gibi aynı sorunu yaşayan bir arkadaş vardı. Sürümü düşürdü düzeldi onda.

Ayrıca donanım hızlandırma ile de duzlemisti.

AMD mı NVIDIA mı kullanıyorsunuz hocam.

Dün sızın gibi aynı sorunu yaşayan bir arkadaş vardı. Sürümü düşürdü düzeldi onda.

Ayrıca donanım hızlandırma ile de duzlemisti.
amd r7 200 ekran kartım

AMD R7 200 ekran kartım

Anladım. Eski sürümünü yükleyip öyle deneyebilirsiniz hocam.(Tarayıcının)

Genelde bur sorun "Donanım hızlandırmayı" açık veya kapalı tutunca çözülüyor.

Başka verebilecek bir önerim yok açıkçası.

Dediğim gibi eski sürümü geri yüklemeniz. Veya farklı bir tarayıcıda denemeniz.

Eyvallah kral biraz daha uğraşıyım çözerim belki bir güncelleme getirip düzgün bırakamıyorlar zaten uygulamaları tarayıcıları illa bir yerini bozcaklar

Eyvallah kral biraz daha uğraşıyım çözerim belki bir güncelleme getirip düzgün bırakamıyorlar zaten uygulamaları tarayıcıları illa bir yerini bozcaklar

Belki işinize yarayan o ayarı güncellemişlerdir. Hali ile bozulmuştur.

Siz yine sıfırlayın falan dediğiniz gibi kurcalayın. Ve eksi sürümü deneyin tarayıcının.

En kötü siler yeniden yüklersin.

@Erdemyksk

Hocam bir şeyi dener misin?

YouTube çark var ya oraya bas. Sinematik ışıklandırmayı kapat. Sonra tarayıcıyı kapat yeniden bak. Ayar kapalı olsun ama.

Son düzenleme:
yok hocam aynı

YouTube vb. sitelerde tam ekran geçerken anlık bir takılma yaşanır. Firefox bu takılmayı animasyon ile hoş gözükecek şekilde sunuyor. Chromium tarafında denerseniz o takılmayı fark edersiniz. Gerçi şimdi test ettim onlar da biraz animasyonlu bir şey yapmış. Ama Firefox'un kadar akıcı değil ve ilk tam ekran geçişinde takılma daha uzun oluyor.

Animasyonu kapatma ayarı var mı bilmiyorum ve video izlemenize sorun yaratmıyorsa bence kapatmaya da uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…