Mozilla kullanılır mı?

JahOver98

Centipat
Yazdıgım gibi sizce Mozilla Kâr amacı gütmeyen kuruluş mu? Mozilla şu anda iyi mi? Kullanılır mı? Ben kullanıyorum sakin biraz kasıyor gibi. Ve RAM miktarı biraz fazla mı?
Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Chrome hemde Mozilla kullanıyorum. Video izlerken en az kasan Mozilla. Sistemden sisteme değişen birşey de olabilir.

Eskiye nazaran donmaya yavaşlamaya başladığını düşündüğümden son 1 yıldır chrome kullanıyorum.

Bazı sitelerde sıkıntı çıkarıyor. Mesela EBA'ya giriş yaparken butonlara basılmıyor ama Chrome'dan girince çalışıyor. Onun dışında güzel.

İlk chrome kullanıyordum chrome'un sancılı sitelere girmemesi sürekli çökmesi durumunda bana gına gelmişti ve firefox'a geçmiştim. Gayet hızlı her siteyi açan çökmeyen sıkıntı çıkarmayan tarayıcıydı. Sonra chrome update geldi chrome'a geri döndüm. Tavsiye ederim firefox güzel bir tarayıcı.

Firefox iyidir eşitlemeyi açarsan Chrome gibi şifrelerin eklentilerin yedeklenir.

Firefox güzeldir ama ilk tercihim Opera'dır. Chrome'a gelince artık hiçbir artısı olmayan bir tarayıcıdır benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…