Mozilla kullanılır mı?

Opera GX kullanıyorum şahsen baya da memnunum. Hemen hemen her tarayıcıyı denemişimdir, Mozilla hiç stabil çalışmıyor sürekli çöküyor o yüzden bir öneri isterseniz Opera GX öneririm.

Firefoxun mobil sürümü de eklentiyi destekliyor. Ama mobile sürümü operaya göre ağır çalışıyor
Opera GX kullanıyorum şahsen baya da memnunum. Hemen hemen her tarayıcıyı denemişimdir, Mozilla hiç stabil çalışmıyor sürekli çöküyor o yüzden bir öneri isterseniz Opera GX öneririm.
Gx ile normal arasındaki fark nedir?

@milenyum0 GX sürümü daha süslü bir sürüm. Ek olarak RAM ve CPU sınırlama özelliği var fakat hiç düzgün çalışmıyorlar. Sürekli çöküyor açarsan.
Şuan bende Opera kullanıyorum. Gx sürümünü indiriyorum şu anda bir deneyim bakalım.

Opero kullanıyorum reklam engelleyicisi ile çok rahat ediyorum bence Opera daha iyi tabii eskiler Chrome'dan vazgeçmez.

Bazı sitelerde sıkıntı çıkarıyor. Mesela EBA'ya giriş yaparken butonlara basılmıyor ama Chrome'dan girince çalışıyor. Onun dışında güzel.

Eklentilerinizi ve ayarlarınızı kontrol edin. Palemoon üzerinden girilmediği doğrudur fakat Firefox ile EBA’ya girebiliyorum bir sıkıntı olmadan.

Görünümü, tarzı güzel ama çok RAM tüketiyor. Edge kullanıyordum YouTube'da yaşadığım sorundan dolayı buna geçtim ama sömürüyor adeta Edge'ye göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…