Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #21 Edge diyorum. İkisini de kullanıyorum, ikisini de beğeniyorum.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2021 #22 474374 dedi: Edge iyi ama. Nedense bende daha çok RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende 400 MB RAM tüketiyor.
474374 dedi: Edge iyi ama. Nedense bende daha çok RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende 400 MB RAM tüketiyor.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 3 Eylül 2021 #23 eflatunsarısı dedi: Bende 400 MB RAM tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Bende 5 srkme açıkken 500küsur MB.
eflatunsarısı dedi: Bende 400 MB RAM tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Bende 5 srkme açıkken 500küsur MB.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 3 Eylül 2021 #24 Edge. Mozilla kullanıyordum ama technopat'ı düzgün çalıştırmıyordu. Edge sorunsuz açıyor.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2021 #25 HataVerenGuncelleme dedi: Edge. Mozilla kullanıyordum ama technopat'ı düzgün çalıştırmıyordu. Edge sorunsuz açıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük bir eksik.
HataVerenGuncelleme dedi: Edge. Mozilla kullanıyordum ama technopat'ı düzgün çalıştırmıyordu. Edge sorunsuz açıyor. Genişletmek için tıkla... Büyük bir eksik.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Eylül 2021 #26 Edge. Bir de en iyi tarayıcı sıralaması yapayım (kendi fikirlerim) 1. Brave. 2. Edge. 3. Firefox. 4. Chrome. 5. Vivaldi. 6. Midori. 7. Opera - Opera ışıklı versiyon.
Edge. Bir de en iyi tarayıcı sıralaması yapayım (kendi fikirlerim) 1. Brave. 2. Edge. 3. Firefox. 4. Chrome. 5. Vivaldi. 6. Midori. 7. Opera - Opera ışıklı versiyon.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Eylül 2021 #27 O Görkem dedi: Edge. Bir de en iyi tarayıcı sıralaması yapayım (kendi fikirlerim) 1. Brave. 2. Edge. 3. Firefox. 4. Chrome. 5. Vivaldi. 6. Midori. 7. Opera - Opera ışıklı versiyon. Genişletmek için tıkla... Opera ile Vivaldi önermeyin lütfen Opera ışıklı mışıklı diye kullanıp bilgilerinizi güvensiz olan firmaya veriyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Görkem dedi: Edge. Bir de en iyi tarayıcı sıralaması yapayım (kendi fikirlerim) 1. Brave. 2. Edge. 3. Firefox. 4. Chrome. 5. Vivaldi. 6. Midori. 7. Opera - Opera ışıklı versiyon. Genişletmek için tıkla... Opera ile Vivaldi önermeyin lütfen Opera ışıklı mışıklı diye kullanıp bilgilerinizi güvensiz olan firmaya veriyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #28 Firefox diğer tarayıcılarda 1 saat sürüyor YouTube'da tam ekrana girip çıkması ve daha hızlı daha güvenli.
Firefox diğer tarayıcılarda 1 saat sürüyor YouTube'da tam ekrana girip çıkması ve daha hızlı daha güvenli.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Eylül 2021 #29 416274 dedi: Opera ile Vivaldi önermeyin lütfen Opera ışıklı mışıklı diye kullanıp bilgilerinizi güvensiz olan firmaya veriyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Opera'yı zaten sona koydum, bende önermiyorum ama Vivaldi bilgi satmıyor, hakkını yemeyin.
416274 dedi: Opera ile Vivaldi önermeyin lütfen Opera ışıklı mışıklı diye kullanıp bilgilerinizi güvensiz olan firmaya veriyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Opera'yı zaten sona koydum, bende önermiyorum ama Vivaldi bilgi satmıyor, hakkını yemeyin.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Eylül 2021 #30 O Görkem dedi: Opera'yı zaten sona koydum, bende önermiyorum ama Vivaldi bilgi satmıyor, hakkını yemeyin. Genişletmek için tıkla... Listeye koymasaydınız daha iyi olabilirdi.
O Görkem dedi: Opera'yı zaten sona koydum, bende önermiyorum ama Vivaldi bilgi satmıyor, hakkını yemeyin. Genişletmek için tıkla... Listeye koymasaydınız daha iyi olabilirdi.