Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Mart 2021 #1 Merhabalar gotham bold ve gotham narrow medium yazı tipini kullandım. Mozilla tarayıcısında yazı fontu görüntülenirken Google tarayıcısında yazı fontu gözükmüyor. Font family kullandım çalışmıyor. Font face kullandım çalışmıyor. Nasıl çözebilirim? [CODE lang="css" title="Css Kodları"]@font-face { font-family:"Gotham Bold"; src:url("/fonts/Gotham Bold.otf") format("otf"); } @font-face { font-family:"Gotham Narrow Medium"; src:url("fonts/Gotham Narrow Medium.otf") format("otf"); }[/CODE] Chrome ve Mozilla'da görünümleri. Dosya Ekleri chrome.JPG 14,9 KB · Görüntüleme: 56 mozilla.JPG 13,8 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar gotham bold ve gotham narrow medium yazı tipini kullandım. Mozilla tarayıcısında yazı fontu görüntülenirken Google tarayıcısında yazı fontu gözükmüyor. Font family kullandım çalışmıyor. Font face kullandım çalışmıyor. Nasıl çözebilirim? [CODE lang="css" title="Css Kodları"]@font-face { font-family:"Gotham Bold"; src:url("/fonts/Gotham Bold.otf") format("otf"); } @font-face { font-family:"Gotham Narrow Medium"; src:url("fonts/Gotham Narrow Medium.otf") format("otf"); }[/CODE] Chrome ve Mozilla'da görünümleri.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 17 Mart 2021 #2 Aynı kodu başına -webkit- etketini koyarak yazar mısınız? Üstüne önceki dursun, onun üstüne aynı kodun webkitli versiyonunu ekleyin. Mesela : HTML:Panoya kopyala -webkit-@font-face { font-family:"Gotham Bold"; src:url("/fonts/Gotham Bold.otf") format("otf"); } ya da @font-face { -webkit-font-family:"Gotham Narrow Medium"; -webkitsrc:url("fonts/Gotham Narrow Medium.otf") format("otf"); } gibi Son düzenleme: 17 Mart 2021
Aynı kodu başına -webkit- etketini koyarak yazar mısınız? Üstüne önceki dursun, onun üstüne aynı kodun webkitli versiyonunu ekleyin. Mesela : HTML:Panoya kopyala -webkit-@font-face { font-family:"Gotham Bold"; src:url("/fonts/Gotham Bold.otf") format("otf"); } ya da @font-face { -webkit-font-family:"Gotham Narrow Medium"; -webkitsrc:url("fonts/Gotham Narrow Medium.otf") format("otf"); } gibi
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.726 Makaleler 2 Çözümler 14 17 Mart 2021 #3 Primearc dedi: Aynı kodu başına -webkit- etketini koyarak yazar mısınız? Üstüne önceki dursun, onun üstüne aynı kodun webkitli versiyonunu ekleyin. Mesela: HTML:Panoya kopyala -webkit-@font-face { font-family:"Gotham Bold"; src:url("/fonts/Gotham Bold.otf") format("otf"); } ya da. @font-face { -webkit-font-family:"Gotham Narrow Medium"; -webkitsrc:url("fonts/Gotham Narrow Medium.otf") format("otf"); } Gibi. Genişletmek için tıkla... Kodun aynısını yazdım çalışmadı. Mozilla tarayıcısında görünüyor. Chrome tarayıcısında görünmüyor. Sorunu çözdüm çözüm çok saçma font-family:"Gotham Bold"; kodunu. font-family:"Gotham"; font-family:"Gotham Narrow Medium"; kodunu font-family: "Gotham Narrow"; yapınca düzeldi. Son düzenleme: 17 Mart 2021
Primearc dedi: Aynı kodu başına -webkit- etketini koyarak yazar mısınız? Üstüne önceki dursun, onun üstüne aynı kodun webkitli versiyonunu ekleyin. Mesela: HTML:Panoya kopyala -webkit-@font-face { font-family:"Gotham Bold"; src:url("/fonts/Gotham Bold.otf") format("otf"); } ya da. @font-face { -webkit-font-family:"Gotham Narrow Medium"; -webkitsrc:url("fonts/Gotham Narrow Medium.otf") format("otf"); } Gibi. Genişletmek için tıkla... Kodun aynısını yazdım çalışmadı. Mozilla tarayıcısında görünüyor. Chrome tarayıcısında görünmüyor. Sorunu çözdüm çözüm çok saçma font-family:"Gotham Bold"; kodunu. font-family:"Gotham"; font-family:"Gotham Narrow Medium"; kodunu font-family: "Gotham Narrow"; yapınca düzeldi.