L Lisixtr Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 Elime biraz eski bir MP3 calar geçti ilk kez PC'ye takınca okudu içine 2-3 müzik attım yeni müzikler yükledim ama bu sefer de MP3 çaları okumadı aynı şekilde kardeşimin PC sindede denedik ilkinde okudu 2. de okumadı çözümü bilen var mı?
Elime biraz eski bir MP3 calar geçti ilk kez PC'ye takınca okudu içine 2-3 müzik attım yeni müzikler yükledim ama bu sefer de MP3 çaları okumadı aynı şekilde kardeşimin PC sindede denedik ilkinde okudu 2. de okumadı çözümü bilen var mı?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Temmuz 2021 #2 Hocam takınca, bi bildirim sesi çıkıyor. O ses çıkıyor mu?
L Lisixtr Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 Quantum9 dedi: Hocam takınca, bir bildirim sesi çıkıyor. O ses çıkıyor. Genişletmek için tıkla... USB bağlanma ve cıkartma sesi cıkıyor ama dediğim gibi görmüyor hiçbir şekilde.
Quantum9 dedi: Hocam takınca, bir bildirim sesi çıkıyor. O ses çıkıyor. Genişletmek için tıkla... USB bağlanma ve cıkartma sesi cıkıyor ama dediğim gibi görmüyor hiçbir şekilde.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Temmuz 2021 #4 Cihazı okuyamıyor dicem ama ilkinde bağlanmış diyorsunuz. PC yi yeniden başlatıp deneyin birde.
L Lisixtr Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #5 Quantum9 dedi: Cihazı okuyamıyor diyeceğim ama ilkinde bağlanmış diyorsunuz. PC'yi yeniden başlatıp deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi denedim aygıt yöneticisinden bazı USB aygıtlarınıda sildim fayda olmadı belki yazılımsal bir kod vardır diye buraya yazayım dedim.
Quantum9 dedi: Cihazı okuyamıyor diyeceğim ama ilkinde bağlanmış diyorsunuz. PC'yi yeniden başlatıp deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi denedim aygıt yöneticisinden bazı USB aygıtlarınıda sildim fayda olmadı belki yazılımsal bir kod vardır diye buraya yazayım dedim.