maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Ağustos 2022 #1 Selam, cihazın ekranı bozuk batarya şişmiş vb, MP 3 ise temiz. Sizce mantıklı bir takas mı? Ekran ve batarya değişimi kaç TL tutar? MP3: Sony walkman NW-E394
Selam, cihazın ekranı bozuk batarya şişmiş vb, MP 3 ise temiz. Sizce mantıklı bir takas mı? Ekran ve batarya değişimi kaç TL tutar? MP3: Sony walkman NW-E394
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 maraushi dedi: Selam, cihazın ekranı bozuk batarya şişmiş vb, MP 3 ise temiz. Sizce mantıklı bir takas mı? Ekran ve batarya değişimi kaç TL tutar? MP3: Sony walkman NW-E394 Genişletmek için tıkla... Mantıksız genelde ilk nesil a1432 vb oluyor tamir etmeye kalksan maaliyeti 200 üstü olur. Takas etmemenizi öneriyorum.
maraushi dedi: Selam, cihazın ekranı bozuk batarya şişmiş vb, MP 3 ise temiz. Sizce mantıklı bir takas mı? Ekran ve batarya değişimi kaç TL tutar? MP3: Sony walkman NW-E394 Genişletmek için tıkla... Mantıksız genelde ilk nesil a1432 vb oluyor tamir etmeye kalksan maaliyeti 200 üstü olur. Takas etmemenizi öneriyorum.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.681 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 Bence mantıklı bir takas değil. Elinizdeki MP3'un değeri kullanilabilir durumda olan iPad 1.nesillere neredeyse eşit.
Bence mantıklı bir takas değil. Elinizdeki MP3'un değeri kullanilabilir durumda olan iPad 1.nesillere neredeyse eşit.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ağustos 2022 #4 maraushi dedi: Selam, cihazın ekranı bozuk batarya şişmiş vb, MP 3 ise temiz. Sizce mantıklı bir takas mı? Ekran ve batarya değişimi kaç TL tutar? MP3: Sony walkman NW-E394 Genişletmek için tıkla... Mp3 çalara ihtiyacınız varsa durması daha iyi sanırım.
maraushi dedi: Selam, cihazın ekranı bozuk batarya şişmiş vb, MP 3 ise temiz. Sizce mantıklı bir takas mı? Ekran ve batarya değişimi kaç TL tutar? MP3: Sony walkman NW-E394 Genişletmek için tıkla... Mp3 çalara ihtiyacınız varsa durması daha iyi sanırım.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Ağustos 2022 #5 Yani mp3 neredeyse hiç kullanmıyorum kaç aydır dolapta. Bunda en azından video falan izlerim diye düşündüm.
Yani mp3 neredeyse hiç kullanmıyorum kaç aydır dolapta. Bunda en azından video falan izlerim diye düşündüm.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ağustos 2022 #6 maraushi dedi: Yani mp3 neredeyse hiç kullanmıyorum kaç aydır dolapta. Bunda en azından video falan izlerim diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Fazla piyasayı bilmiyorum ama bunu 2. el satıp parası ile ipad alsanız nasıl olur ya da farklı bir tablet.
maraushi dedi: Yani mp3 neredeyse hiç kullanmıyorum kaç aydır dolapta. Bunda en azından video falan izlerim diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Fazla piyasayı bilmiyorum ama bunu 2. el satıp parası ile ipad alsanız nasıl olur ya da farklı bir tablet.