Anlıyorum dediğim gibi, Philips ve Sony markalarını inceleyebilirsiniz. Daha önceden kullanmıştım ve bayağı iyiydi hem aracınızda da takıp dinleyebilirsiniz.

Alabilirsin bu bütçe ile ama niye arkadaş gülmüş anlamadım adam 250 lira diyor dandik MP3 almaktan daha mantıklı
Aslında olabilir ama bu 2. el işlerine ben güvenmiyorum.

Mediamarkt'ın satıyor olması lazım. Dükkanlarına gidip de bakabilirsiniz. Çevrenizde büyük bir alışveriş merkezi varsa oradaki mediamarkt dükkanında kesin vardır. Ben her seferinde görüyorum.
Sitelerinden ikamet ettiğim il Kayseri'deki stok durumunu sorguladım ancak Kayseri mağazalarında sonuç çıkmadı.

Son düzenleme:
Günümüzde internetten alınması gerçekten zor cihazlar, ikinci eldeki sağlam cihazlara bakmak daha mantıklı oluyor; konun geçmiş olduğunun farkındayım belki sonradan bakan arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum.

1-2 ay önce Türk Telekom'dan indirimle P47 Wireless kulaklık aldım ve işimi görüyor. Yanıt verenlere teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…