ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 5 Ekim 2021 #1 Çok kaynak kullanmayan. .mp4 formatında kayıt yapan, anlaşılır ve çok detaylı olmayan kayıt yapmak için program arıyorum.
Çok kaynak kullanmayan. .mp4 formatında kayıt yapan, anlaşılır ve çok detaylı olmayan kayıt yapmak için program arıyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 5 Ekim 2021 #2 ArdaFRKN dedi: Çok kaynak kullanmayan. MP4 formatında kayıt yapan, anlaşılır ve çok detaylı olmayan kayıt yapmak için program arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız varsa onun kendi kayıt sistemini kullanabilirsiniz.
ArdaFRKN dedi: Çok kaynak kullanmayan. MP4 formatında kayıt yapan, anlaşılır ve çok detaylı olmayan kayıt yapmak için program arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız varsa onun kendi kayıt sistemini kullanabilirsiniz.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #3 ArdaFRKN dedi: Çok kaynak kullanmayan. .mp4 formatında kayıt yapan, anlaşılır ve çok detaylı olmayan kayıt yapmak için program arıyorum. Genişletmek için tıkla... OBS Studio.
ArdaFRKN dedi: Çok kaynak kullanmayan. .mp4 formatında kayıt yapan, anlaşılır ve çok detaylı olmayan kayıt yapmak için program arıyorum. Genişletmek için tıkla... OBS Studio.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 5 Ekim 2021 #4 ReloadingData dedi: Ekran kartınız varsa onun kendi kayıt sistemini kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics 4000
ReloadingData dedi: Ekran kartınız varsa onun kendi kayıt sistemini kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics 4000
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.849 Çözümler 244 5 Ekim 2021 #5 ArdaFRKN dedi: Intel HD Graphics 4000 Genişletmek için tıkla... OBS Studio işini görür.