Şubat 2019'dan beri kullandığım MP510 SSD'ye benchmark testi yapmamıştım. Bugün yapayım dedim ve write sonucu beni şaşırttı açıkçası. 1GB olması gerekirken 175MB çıktı. Ne yapmalıyım?
Şubat 2019'dan beri kullandığım MP510 SSD'ye benchmark testi yapmamıştım. Bugün yapayım dedim ve write sonucu beni şaşırttı açıkçası. 1GB olması gerekirken 175MB çıktı. Ne yapmalıyım?
Hafıza fazla dolmuş gibi biraz boşaltıp tekrar deneyin bence. SSD denen cihazlar genelde ne kadar fazla kapasite var ise o kadar fazla performanslı çalışır.
Sağ üstteki değer hiçbir şekilde 175 çıkamaz. Doluluk veya arkada disk kullanan bir uygulama ile alakası yok. Sorun farklı bir şeyde. Benim arkada oyun açık olsa bile SATA2 den bağladığım SSD'im 250MB'i düşmüyor okuma yazmada. (sata2 max hız 300) (SSD'im %90 dolu)
Programda mı bir uyumsuzlu bir sorun var acaba. 2-3 DK sürüyor, UserBenchmark: PC Speed Test Tool - Compare Your PC skoru alır mısınız?
Yapacaksanız, testi yapmadan önce sağ alttaki açık programları kapatmanızı ve PC'e dokunmamanızı öneririm. Doğru skor alabilmek adına.
Diskiniz neredeyse tamamen dolu ve test 600MB ortalama yazma gösteriyor. Çok bir sorun yok. Testi düzgün bitirememiş. Okuma ve yazma daha fazla çıkardı yani.
Emin olmak için sağlık testi yapın isterseniz.