ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 29 Haziran 2020 #1 GTX 1650 Ti ekran kartım var. MPC-HC kurdum ama 4K video açtığım zaman Intel UHD kullanıyor. Şu ekranlarda ayarları nasıl yapmam lazım? Dostlar setup açık, öylece bekliyorum. Son düzenleme: 29 Haziran 2020
GTX 1650 Ti ekran kartım var. MPC-HC kurdum ama 4K video açtığım zaman Intel UHD kullanıyor. Şu ekranlarda ayarları nasıl yapmam lazım? Dostlar setup açık, öylece bekliyorum.
Çözüm Bora Dere 29 Haziran 2020 Videoda kasma yoksa pek de gerekli değil bence. Yine de illaki yapacaksanız: Windows arama çubuğuna "Grafik Ayarları" yazın. Masaüstü uygulamalarını seçip "Göz at"deyin. MPC'yi seçin. Seçeneklerden NVIDIA ekran kartınızı seçin.
Videoda kasma yoksa pek de gerekli değil bence. Yine de illaki yapacaksanız: Windows arama çubuğuna "Grafik Ayarları" yazın. Masaüstü uygulamalarını seçip "Göz at"deyin. MPC'yi seçin. Seçeneklerden NVIDIA ekran kartınızı seçin.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.815 Makaleler 35 Çözümler 1.144 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 29 Haziran 2020 #2 Videoda kasma yoksa pek de gerekli değil bence. Yine de illaki yapacaksanız: Windows arama çubuğuna "Grafik Ayarları" yazın. Masaüstü uygulamalarını seçip "Göz at"deyin. MPC'yi seçin. Seçeneklerden NVIDIA ekran kartınızı seçin. Son düzenleme: 19 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Videoda kasma yoksa pek de gerekli değil bence. Yine de illaki yapacaksanız: Windows arama çubuğuna "Grafik Ayarları" yazın. Masaüstü uygulamalarını seçip "Göz at"deyin. MPC'yi seçin. Seçeneklerden NVIDIA ekran kartınızı seçin.