MPC-HC Yanıt Vermiyor Hatası

stalker534

Kilopat
Yer
Sivas Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Ekeltrkk Elektronik Mühendisi Adayi
Arkadaşlar MPC-HC programına Recep Abimizin bi sistem toplama videosunda denk geldim. Bende kurulumu orda anlattıgı gibi yaptım(programı indirdiğim link Download K-Lite Codec Pack Mega). Yaklaşık 2 haftadır sorunsuz kullanıyordum.Fakat bu gün video açarken önce 'Açılıyor' sonra biraz bekledikten sonra 'Yanıt Vermiyor' diyor. Sildim tekrar yükledim tekrar sildim tekrar yükledim fakat hala video açamıyorum. Ne yapmam lazım ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

(Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın en uygun olarak burayı düşündüm.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Win. 8.1 İşletim Sistemi 64 bit
Bilgisayarım MONSTER ABRA A7 v3.1
Hardware Acceleration seçeneği ise Native gibi bi kelime idi zaten videoda ne söylediyse öyle yaptım.
(Haswell sistem toplayıp 3 tane video çekmişler o videolardan 2. de anlatıyodu )

Tweak ile bayagi ugrastim fakat duzelmedi. Dun eski surumu yukledim yine olmadi. Formatdan baska care yok gibi.

Arkadaşlar hala problemi gideremedim. Gom player gibi bi programda kullanmak istemiyorum. Yardımcı olacak kimse var mı?

Eski sürümden bir tanesini yükledim onda da aynı problem oldu. Sorun K-lite Kodekte, az önce sadece MPC-HC yükledim video gayet güzel açıldı, ama ne zaman k-lite'ı yüklersem açılmıyor.

Yüklediğim herhangi bir programın etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…