MPC450 vs Pulsar Paraspeed

bıldırcın

Kilopat
Cam mouse pad kullandım ve Speed yüzeyleri sevmeye başladım. Ancak cam mousepadimde sorunlar var. Kumaş bir pad almak istiyorum.
Mousepadin tıkanmama olayını çok sevdim cam mouse pad kullanırken. Kullanan arkadaşlar varsa ömürleri hakkında yorum yapabilirlerse çok sevinirim. Eski kumaş mousepadimi haftada bir ıslak bezle silerdim hafifçe. Bayağı dayandı. Ama Speed padlerin ömrü hakkında çok fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cosmic glass kullanıyordum gayette memnundum ama şişlikler keşfettim üzerinde. Sol tarafı 3 parmak kalınlığında şiş mouseyi sola çekerken dağa tırmanıyor gibi oluyor. Ayrıca Cam yer yer şiş.

Geçmiş olsun hocam, ben de almayı düşünüyordum fakat Pulsar veya Skypad 3.0'ın yurtdışı fiyatları malum ikinci el de bulamıyorum bunları, bütçem var ama içim el vermiyor bir mousepad'e bu fiyatları vermeyi. O yüzden Cosmic almayı düşünüyorum. Normalde Artisan alacaktım fakat masamda vida çıkıntıları mevcut mousepad'i çok fazla engelliyor bu çıkıntılar üzerinde mouse dolaştıramıyorum takılmasından dolayı.

Ayrıca ben olsam ikisi arasından Pulsar alırdım, zamanında Reddit'e bakmıştım bu konu ile alakalı Pulsar bayağı önerilmişti.

Hocam bendede öyle çıkıntılar var ben şeffaf bir masa muşambası kullanıyorum. Masam dümdüz oluyor. Tavsiye ederim. Artisan sizi üzmez.
Pulsara ısınmıştım bende Reddit' teki övgülerden ötürü. Hangisini düşürebilirsem artık.
Hocam bu arada sarı sitede Skypad 3.0 görüyorum arada bakın isterseniz.

Hocam param güvende ilanı açtırabilirsem satıcılara onlara bir bakayım, ben sorunsuz ise neden bu kadar güzel mousepadleri satıyorlar kafasında gidiyorum o yüzden kör alışa güvenemiyorum. Bunun dışında bu masa muşambası dediğiniz şey nedir hocam? Benim vida çıkıntıları normal tarzda değil hani bu trapez vida dediğimiz tarzlarda, trapez vidaya bile faydası alıyorsa Artisan alacağım.

Sanmıyorum hocam. Ben normal başlı vida sanmıştım.
Valla cam padlerde bi nevi sorun yaşamazsınız ikinci elde. (üretim hatası dışında)
Kumaş padlerde ben max 3 ay önce fatura kesilenlere bakıyorum
Şeffaf Pvc 3.5 MM Kalın Masa Örtüsü Kaymaz Kaydırmaz Koruyucu Fiyatları ve Özellikleri 3.5 mm kalınlık

Çok zor bir soru açıkçası. MPC450 yüzeyi daha çok hoşuma gitmişti cordura olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…