Mpc450'de kauçuk kokusu sorunu var mı?

kjrhyg

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık on günce Lamzu energon mouse pad satın aldım. Ürünün hızı ve tutarlılığından hiçbir şikayetim yok. Fakat ağır bir kauçuk kokusu mevcut. Uzun süre havalandırmama, hatta yıkamama rağmen pek bir değişiklik olmadı. Bu durumdan hayli rahatsızım ve energon yerine endgame MPC450 almayı düşünüyorum. Sizce aynı performansı verir mi, ve en önemlisi koku sorunu yaşar mıyım?

Teşekkürler.

MPC 450, Fnatic Jet'ten sonra en hızlı mouse paddir. Camlar hariç. Performanstan kastınız hızsa iyi tercihtir. Kokusu hakkında yorum yapamam, kullanmadım.

Mpc 450, fnatic Jet'ten sonra en hızlı mouse paddir. Camlar hariç. Performanstan kastınız hızsa iyi tercihtir. Kokusu hakkında yorum yapamam, kullanmadım.

CoD oynadığım için speed bir şeyler arıyorum, malum hızlı bir oyun. Mpc 450 ile ilgili çok fazla Türkçe içerik olmadığından dolayı sorayım dedim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Zamanla geçecektir bence.

Pek zannetmiyorum, ama biraz daha bekleyebilirim. Alerjik durumdan dolayı keskin kokular ciddi anlamda rahatsız ediyor. Yoksa gerçekten kaliteli bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı