MPG A1000G vs Corsair RM850X

Bütçe
8500

ertankilic

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci
R9 5950X
Merhaba, sistemimde R9 5950X + RTX 4070 kullanıyorum. Şu an PSU değişimi yapmam gerekiyor. (ileride AM5 işlemciye geçebilirim ama ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum)

Performans ve voltaj kararlılığı benim için öncelikli. Özellikle ses paraziti ve güç kaynaklı istikrarsızlık yaşadığım için bir süredir güvenilir PSU arıyordum ve bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.
Bu iki PSU'nun bilinen bir problemi, kronik sorunu veya uzak durmamı gerektirecek bir durumu var mı? Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, sistemimde R9 5950X + RTX 4070 kullanıyorum. Şu an PSU değişimi yapmam gerekiyor. (ileride AM5 işlemciye geçebilirim ama ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum)

Performans ve voltaj kararlılığı benim için öncelikli. Özellikle ses paraziti ve güç kaynaklı istikrarsızlık yaşadığım için güvenilir bir süredir PSU arıyordum ve bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.
Bu iki PSU'nun bilinen bir problemi, kronik sorunu veya uzak durmamı gerektirecek bir durumu var mı? Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Corsair'in 2024 ATX 3.1 versiyonu mu? Eğer öyleyse gayet alınabilir bir model.

Son düzenleme:
CORSAIR RM850x 850W 80Plus Gold PCIe 5.1 ATX 3.1
Evet, Tebilion üzerinden satılan 3.1 ATX ürün.

Yani çok iyi bir PSU ama fiyatı bence fazla kötü. Şu model bitmeden de fikrim büyük oranda değişmeyecek:

Fiyatının anlık en iyi güç kaynağı ancak RM850X bundan daha kaliteli ve performanslı bir model. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bence kesinlikle hayır.

A1000G için de aynısı geçerli. RM850X çok daha üstün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı