Dediğin kablo 12VHPWR kablosu.Hocam peki elimdeki 600W kablosu hiçbir yere bağlanmıyor.
Evet.Bu kablo NVIDIA ekran kartları için diye biliyorum.
Kırmızı ile işaretlediğim girişleri kullanacaksın. Toplam dört giriş var. İkisi işlemci için, ikisi ekran kartı için. 12VHPWR'nin portu ayrı zaten, onu kullanmayacağın için bağlamana da gerek yok.Ben AMD kullanıyorum, onun takılacağı bir yer var mı?
Hocam benim pci e ler çift kablo, güç kablosuna 1 tane takıcağım değil mi?Dediğin kablo 12VHPWR kablosu.
Evet.
Kırmızı ile işaretlediğim girişleri kullanacaksın. İkisi işlemci için, ikisi ekran kartı için. 12VHPWR'nin portu ayrı zaten, onu kullanmayacağın için bağlamana da gerek yok.
Eki Görüntüle 1994178
PCI-e kablosunun Y olmayan tek girişli tarafını güç kaynağına takacaksın. Y olan tarafı ekran kartına bağlamak için, Y olmayan tarafı güç kaynağına bağlamak için çünkü.Güç kablosuna 1 tane takıcağım değil mi?
Eki Görüntüle 1994182
Önemli değil, normal bir şey o. Doğru bağla ama. Unutma, 4+4 olan CPU için, 6+2 olan ekran kartı için.Ayrıca ekran kartımdaki klipsler 4+4'teki gibi kalın, 6+2'deki ise ince. Bu sıkıntı çıkarır mı?
Eki Görüntüle 1994186
PCI-e kablosunun y olmayan tek girişli tarafını güç kaynağına takacaksın. Y olan tarafı ekran kartına bağlamak için, y olmayan tarafı güç kaynağına bağlamak için çünkü.
Pek anlamadım, hangi ucu güç kaynağına hangi ucu ekran kartına?
Ekran kartı için anladım çok yardımcı oluyorsunuz cidden görseller ile teşekkürler ama hocam bir şey fark ettim, benim anakartımda ve güç kaynağımda 2 tane paralel kare varken 4+4 CPU kablomun 1 ucunda 2 kare vark diğer ucunda 1 tane kare var, hangisi hangi tarafa acaba?
Fotoğraf atar mısın?Ekran kartı için anladım çok yardımcı oluyorsunuz cidden görseller ile teşekkürler ama hocam bir şey fark ettim, benim anakartımda ve güç kaynağımda 2 tane paralel kare varken 4+4 CPU kablomun 1 ucunda 2 kare vark diğer ucunda 1 tane kare var, hangisi hangi tarafa acaba?