RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Kasım 2020 #1 Şu Switch ne işe yarıyor? Sitesinde LED ile ilgili olduğu yazıyor ama size de sormak istedim, mesela bunu kapatınca ne olur, açınca ne olur? @Kayseri Mantısı @Bora Dere @Enes3078 @246941 Son düzenleme: 26 Kasım 2020
Şu Switch ne işe yarıyor? Sitesinde LED ile ilgili olduğu yazıyor ama size de sormak istedim, mesela bunu kapatınca ne olur, açınca ne olur? @Kayseri Mantısı @Bora Dere @Enes3078 @246941
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Kasım 2020 #2 Ana kart üzerindeki aydınlatmanın açıp kapanmasını sağlıyor.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Kasım 2020 #3 Berkay Davas dedi: Anakart üzerindeki aydınlatmanın açıp kapanmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde aydınlatma mı var?
Berkay Davas dedi: Anakart üzerindeki aydınlatmanın açıp kapanmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde aydınlatma mı var?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Kasım 2020 #4 RPM dedi: Ana kartın üzerinde aydınlatma mı var? Genişletmek için tıkla... Evet. MSI sitesi saçma bir şekilde yavaş olduğu için görüntü atamadım. Şuraya kullanım kılavuzu bırakayım. https://download.msi.com/archive/mnu_exe/mb/E7C56v1.1.pdf
RPM dedi: Ana kartın üzerinde aydınlatma mı var? Genişletmek için tıkla... Evet. MSI sitesi saçma bir şekilde yavaş olduğu için görüntü atamadım. Şuraya kullanım kılavuzu bırakayım. https://download.msi.com/archive/mnu_exe/mb/E7C56v1.1.pdf
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Kasım 2020 #5 Berkay Davas dedi: Evet. MSI sitesi saçma bir şekilde yavaş olduğu için görüntü atamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir aydınlatma peki? Gaming Plus yazan yerde LED var sanırım.
Berkay Davas dedi: Evet. MSI sitesi saçma bir şekilde yavaş olduğu için görüntü atamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir aydınlatma peki? Gaming Plus yazan yerde LED var sanırım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Kasım 2020 #6 RPM dedi: Nasıl bir aydınlatma peki? Gaming Plus yazan yerde LED var sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen, güney köprüsü soğutmasının altında.
RPM dedi: Nasıl bir aydınlatma peki? Gaming Plus yazan yerde LED var sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen, güney köprüsü soğutmasının altında.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Kasım 2020 #7 246941 dedi: Sürprizbozan canınız çok mu sıkıldı? Genişletmek için tıkla... Hayır, ben orada LED olduğunu bilmiyordum, inceleme videolarında hiç ışık falan göremedim, sonra anakartı kurcalarken fark ettim.
246941 dedi: Sürprizbozan canınız çok mu sıkıldı? Genişletmek için tıkla... Hayır, ben orada LED olduğunu bilmiyordum, inceleme videolarında hiç ışık falan göremedim, sonra anakartı kurcalarken fark ettim.