MPK 5600X işlemci 2. el mi?

Anhedonia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Gaming gecesinden 5600X aldım 2.475 liraya ama ürünün başlığında MPK yazdığını yeni fark ettim. Kutusuz falan oluyormuş bunlar, şimdi araştırdım. Fiyat iyi olunca heyecandan hızlıca sipariş verdim ama bu işlemciler 2. el mi arkadaşlar? Stok fan kullanmayacağım zaten ama 2. el ürün almak istemem. Biraz tedirgin oldum, sizce siparişi iptal edeyim mi? Bu sitenin adını çok duydum ama hiç alışveriş yapmamıştım, sizce 2. el sorunlu bir ürün gönderirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Incehesap sitesinden bir sorun yaşar mıyım peki arkadaşlar? Güvenilir midir? Herhangi bir sorunda mağdur ederler mi?

İşlemci kutusuz gelir size, ikinci el değil sıfırdır. İyi fiyata almışsınız ben ikinci elini 2400'e satıyorum. Hayırlı olsun.
Incehesap sitesinden bir sorun yaşar mıyım peki arkadaşlar? Güvenilir midir? Herhangi bir sorunda mağdur ederler mi?
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama biraz da şans işi. Ben indirimden kulaklık almıştım geri yollamıştım sorunsuz şekilde iade aldılar.

İşlemciler belki de bilgisayar parçalar arasında en az sorun çıkaran bileşen denilebilir. Büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız tabii montaj esnasında ters bir hareket yapmazsanız.

Yorumlar için teşekkürler, son olarak 2. el olup olmadığını anlamam için bir gösterge veya detay var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…