G gloryyyy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 66 30 Eylül 2020 #1 Şubat ayında alacağım sistemde R5 3600X MPK işlemci diyor. Bu sistemi alırsam bana fansız mı gelir? Fanı benim mi almam lazım ve garantisi var mıdır? Sistem: GeForce Ray Tracing Warrior Gold [Bafır] | RTX 2070 Super 8G 16GB DDR4 512GB M.2 SSD Gaming PC - incehesap.com.
Şubat ayında alacağım sistemde R5 3600X MPK işlemci diyor. Bu sistemi alırsam bana fansız mı gelir? Fanı benim mi almam lazım ve garantisi var mıdır? Sistem: GeForce Ray Tracing Warrior Gold [Bafır] | RTX 2070 Super 8G 16GB DDR4 512GB M.2 SSD Gaming PC - incehesap.com.
Çözüm Rtx Titan 30 Eylül 2020 MPK nedir? Arhadaşlar İtopya azunyan sistemde Ryzen 5 3500X MPK özelleştirilmesi var MPK ne anlama geliyor kötü bir şey mi? www.technopat.net
MPK nedir? Arhadaşlar İtopya azunyan sistemde Ryzen 5 3500X MPK özelleştirilmesi var MPK ne anlama geliyor kötü bir şey mi? www.technopat.net
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #2 Hazır sistemse fan takıyorlar, sadece kutusuz gelir muhtemelen. Ekleme: Şubat ayına kadar neler neler değişir, alınacak bir sistem de değil zaten. Artı 0 Eksi
Hazır sistemse fan takıyorlar, sadece kutusuz gelir muhtemelen. Ekleme: Şubat ayına kadar neler neler değişir, alınacak bir sistem de değil zaten.
KS KS G gloryyyy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 66 30 Eylül 2020 #3 HABAR dedi: Hazır sistemse fan takıyorlar, sadece kutusuz gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ama işlemci değiştirme yerinde bazılarında fanlı yazıyor. Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Hazır sistemse fan takıyorlar, sadece kutusuz gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ama işlemci değiştirme yerinde bazılarında fanlı yazıyor.
Rtx Titan Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Yer itopya.com 30 Eylül 2020 #4 MPK nedir? Arhadaşlar İtopya azunyan sistemde Ryzen 5 3500X MPK özelleştirilmesi var MPK ne anlama geliyor kötü bir şey mi? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
MPK nedir? Arhadaşlar İtopya azunyan sistemde Ryzen 5 3500X MPK özelleştirilmesi var MPK ne anlama geliyor kötü bir şey mi? www.technopat.net
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #5 Soğutucu takılmadan gönderemezler bilgisayarı. HABAR dedi: Ekleme: Şubat ayına kadar neler neler değişir, alınacak bir sistem de değil zaten. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Soğutucu takılmadan gönderemezler bilgisayarı. HABAR dedi: Ekleme: Şubat ayına kadar neler neler değişir, alınacak bir sistem de değil zaten. Genişletmek için tıkla...
KS KS G gloryyyy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 66 30 Eylül 2020 #6 HABAR dedi: Soğutucu takılmadan gönderemezler bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler iyi günler. Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Soğutucu takılmadan gönderemezler bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler iyi günler.